KunstPunkt: Udstillingen Strøg og Streger

30. september 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Skulptør og kunstmaler Vibeke Fonnesberg og illustrator og kunstmaler Lars Tholander, to postmoderne kunstnere  beskriver drømme og kunstværk2kunstværk1virkelighed så forståeligt og rammende, at det er til glæde for de fleste. De præsenterer en del af deres visuelle verden i KunstPunkt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fonnesbergs temaer bevæger sig omkring de seneste, nuværende og kommende skulpturer i Sønderborgs lokal område. Der vises studier af skulpturen ”Martin med fløjten”, en bronze-buste af Sønderborgs inkarnerede ildsjæl A.P.Hansen og bronze-arbejdet til en Hønekilde vandkunst. Der ud over teglstenskulpturer som Fonnesberg har skabt på Petersens Tegl.

Tholander præsenterer flere af sine seneste visuelle drømme på sine lærreder. Det er et underfuldt univers og en verden, der bør opleves i 14 dage i Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fonnesberg og Tholander arbejder under samme tag i deres atelierer i Kunstværket i Augustenborg.

Udstillingen ”Strøg og streger” vises i KunstPunkt, Augustenborg i perioden d. 3. til 18. oktober.

Hverdage kl. 13.00 til 17.00 weekend 11.00 til 17.00  Gratis entre.

Der er fernisering lørdag kl. 14.00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 REGIONALT, Samfund

Vejarbejde nord og syd for grænseovergangen ved Frøslev

22. september 2023 REGIONALT

Politiet opfordrer borgere til at krydse grænsen på en af de mindre grænseovergange, der ligger vest for Frøslev, fordi de forventer meget kø. Her er grænseovergange i Vilmkær, Sofiedal, Bøgelhus og Pebersmark. Det skyldes et større vejarbejde på begge sider af grænsen, skriver politiet i en pressemeddelelse. Renoveringen af asfalten på de to kontrolområder ved […]

Læs mere...