KunstPunkt: Udstillingen Strøg og Streger

30. september 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Skulptør og kunstmaler Vibeke Fonnesberg og illustrator og kunstmaler Lars Tholander, to postmoderne kunstnere  beskriver drømme og kunstværk2kunstværk1virkelighed så forståeligt og rammende, at det er til glæde for de fleste. De præsenterer en del af deres visuelle verden i KunstPunkt.

Fonnesbergs temaer bevæger sig omkring de seneste, nuværende og kommende skulpturer i Sønderborgs lokal område. Der vises studier af skulpturen ”Martin med fløjten”, en bronze-buste af Sønderborgs inkarnerede ildsjæl A.P.Hansen og bronze-arbejdet til en Hønekilde vandkunst. Der ud over teglstenskulpturer som Fonnesberg har skabt på Petersens Tegl.

Tholander præsenterer flere af sine seneste visuelle drømme på sine lærreder. Det er et underfuldt univers og en verden, der bør opleves i 14 dage i Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fonnesberg og Tholander arbejder under samme tag i deres atelierer i Kunstværket i Augustenborg.

Udstillingen ”Strøg og streger” vises i KunstPunkt, Augustenborg i perioden d. 3. til 18. oktober.

Hverdage kl. 13.00 til 17.00 weekend 11.00 til 17.00  Gratis entre.

Der er fernisering lørdag kl. 14.00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...