Kunstskole-eleverne flyver fra reden

26. maj 2017 Kultur

Fredag eftermiddag blev det sidste punktum sat for dette års BGK-elevers tid på Kunstskolen.

“Det har været spændende at følge Jer. Og nu skal I ud i verden. Hvis I så lige lærer af rydde og vaske op efter jer, så skal det nok gå”, siger kunstskolelder Thomas Lunau i sin afskedstale.

“En del af jer er kommet ind på den uddannelse, der blev drømt om, andre sidder stadig og bider negle, mens de venter på svar. Og der er nogle, der satser på, at næste år bliver året, hvor det lykkes”, siger kunstskolelederen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forældre og venner af skolen var mødt talrigt frem til afskedens time – og de fik set på den udstilling, som eleverne har sat sammen som et sidste farvel til Sønderjyllands Kunstskole.

Samtdigt er det allersidste gang, der kommer elever gennem BGK-uddannelsen i det gamle palæ.

“Det næste hold er her, mens vi flytter på havnen i et splinternyt Multikulturhus”, siger Thomas Lunau, inden hav delte roser og afgangsbeviser ud.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...