Kunstskolen: Åbent hus gør dig klogere på BGK-uddannelsen

1. marts 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Sønderjyllands kunstskoles leder, Thomas Lunau, byder velkommen ved skolens ”Åbent hus” lørdag kl. 11.00.

Det farverige og kreative arrangement giver mulighed for at se elevernes værker, som er fremstillet i løbet af 2016/2017. Der er kunstværker lavet af BGK eleverne og kursister på aftenholdene.

BGK’ernes værksted er på 2. sal i det gamle, stemningsfulde Amtsmandspalæ på Brorsonsvej i hjertet af Sønderborg og det er muligt at se eleverne arbejde på de projekter og værker som skal bruges til optagelsesansøgningerne til en videregående kreativ uddannelse lidt senere på året.

Artiklen fortsætter under annoncen

BGK er vores billedkunstneriske talentskole, som er for unge mellem 16-25 år der ønsker at udbygge og forbedre deres visuelle kreative evner. Og hvis du går og leger med tanken om at starte på BGK, giver ”Åbent hus” arrangementet god mulighed for, at få et indblik i elevernes hverdag på skolen, skriver Sønderjyllands Kunstskole i en pressemeddelelse.

Ansøgningsfrist ultimo marts

Unge mennesker, der overvejer at bruge et år på at blive skarpere på deres kunst, skal i gang med at søge optagelse, hvis de vil ind på det eftertragtede BGK-forløb i Kunstskolen. Deadline for ansøgning er 31.3 for året 2017/2018

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs omere på www.bgk-syd.dk

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...