Kunstskolen: Årets Kunstvin, hygge og kunstoplevelser

31. oktober 2014 Kultur

Den 8. november slår Kunstskolen igen dørene op til en billedmesse, hvor en lang række kunstnere udstiller og sælger deres billedkunst eller keramik – og det kunstværk, der pryder etiketten på Årets Kunstvin bliver afsløret om søndagen.

Birgit Hugger Larsen er med i flokken af udstillere til Billedmessen.

Birgit Hugger Larsen er med i flokken af udstillere til Billedmessen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inger Hoffmann, fra foreningen, der støtter kunstskolen, fortæller, at Årets Kunstvin bliver afsløret klokken 13. Straks efter er det muligt at købe en flaske eller fire, så værtindegaverne eller mandelgaven er sikret.

“Og så trækkes der løbende lod på indgangsbilletterne, hvor gevinsterne er kunstværker og det er tilladt at købe flere billetter”, siger hun.

Liv i huset

Artiklen fortsætter under annoncen

“Skolen vil også summe af liv med levende værksteder. Og så kan der købes lækkerier i cafeen”, siger Inger Hoffmann til Sønderborg Nyt.

Hun og Thoma Lunau har snakket udstillingen igennem, selvom kunstskolelederen intet har med den at gøre. Han har fået rollen som vicevært.

Hvis du er begejstret for de ting, som den tidligere BGK-elev Andreas Welin maler, så kan du byde på et af hans værker.

Auktionen strækker sig over begge dage og der åbnes med 1000. kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Udstillingen byder også på værker fra de nuværende BGK-elever, der råder over kælderen”, siger Inger Hoffmann.

Der er åbent for publikum begge dage fra 11 til 16 – og de seneste to år har udstillingen været godt besøgt. Nu har du også muligheden for at gå på opdagelse i kunsten – måske købe et værk fra en af udstillerne – og en investering i et billede fra en af eleverne kan ende som en investering, hvis nu den elev bare lige bliver berømt.

Man kan jo aldrig vide.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...