Kunstskolen: BGK-eleverne siger farvel med spændende udstilling

23. maj 2014 Kultur

Dørene til BGK-elevernes afgangs-udstilling blev slået op sidst på eftermiddagen fredag og det kan være en udfordring for eleverne at slippe publikum ind og høre dem drøfte de forskellige værker. Netop de besøgendes reaktion gør en fernisering spændende, fordi den afslører, om værkerne virker.

Husk endelig, vi gerne vil have besøg af jer, når jeres vej går forbi, siger Thomas Lunau til BGK'erne.

Husk endelig, vi gerne vil have besøg af jer, når jeres vej går forbi, siger Thomas Lunau til BGK’erne.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Nu er i kommet gennem jeres forløb og skal ud i den store verden. Nogle af jer vil forfølge de drømme, som i kom med, da i begyndte her på Kunstskolen, mens andre vil noget helt andet, siger kunstskole-leder Thomas Lunau til sit BGK-hold.

– Jeg oplever, at i alle har udviklet jer meget. Både på det kunstneriske og som mennesker. Ind imellem har bølgerne gået højt, men det udvikler os alle, siger han. Herefter blev eleverne kaldt enkeltvis frem, så de kunne få en rose og deres diplom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her får Louise Vibe Norup et diplom, der viser, hun har arbejdet seriøst med at udvikle sit kunst-talent.

Her får Louise Vibe Norup et diplom, der viser, hun har arbejdet med at videre-udvikle sit kunst-talent.

Hvis du vil opleve kunstnerspirernes afslutningsværker, så har Sønderjyllands Kunstskole åben lørdag og søndag fra 11 til 15.

– I afslutnings-udstillingen skal eleven præsentere sig selv bedst muligt, siger Thomas Lunau.

Altså er der næsten helt frie hænder. – Og det er noget af det sværeste for mange kunstnere, siger skolelederen. billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...