Kunstskolen: Børn kan lave kunst i sommerferien

25. juni 2014 Kultur

Kunstinteresserede børn og unge har muligheden for at prøve kræfter med en del af de mange facetter der findes indenfor kunstnerfaget. Eleverne kan i år se frem til, at få afprøvet deres evner indenfor maleri og tegning.

Dorthe Saldern Meier kan lære børn at blive skabende.

Dorthe Saldern Meier kan lære børn at blive skabende.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Der er plads til over 110 elever i de tre uger aktiviteterne står på, så det gamle amtmandspalæ summer som altid i disse uger af uspoleret skaberglæde og sprudlende humør.

 

Underviserne er i år Thomas Lunau, Anne Lildholdt Jensen, Dorthe Saldern Meier, Julie Østrem Nielsen og Jesper Kristiansen der alle er professionelt uddannede billedkunstnere. Så niveauet er igen i år kunstnerisk højt og de små kunstnerspirer bliver virkelig udfordret på deres kreative evner – udbyttet af en uge i kunstens tegn er som regel højt! Mange vælger derfor at fortsætte deres udvikling på et af Kunstskolens børne- og ungdomshold i efterårssæsonen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Sommerbilledskolen på Sønderjyllands Kunstskole foregår i ugerne 27,28 og 32.

 

Uge 27 er allerede fuldt booked, men der er stadig pladser at få i de resterende uger.

 

Tilmelding kan ske her eller ved at kontakte Kunstskolen telefonisk på 7442 1828.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...