Kunstskolen: Børn kan lave kunst i sommerferien

25. juni 2014 Kultur

Kunstinteresserede børn og unge har muligheden for at prøve kræfter med en del af de mange facetter der findes indenfor kunstnerfaget. Eleverne kan i år se frem til, at få afprøvet deres evner indenfor maleri og tegning.

Dorthe Saldern Meier kan lære børn at blive skabende.

Dorthe Saldern Meier kan lære børn at blive skabende.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Der er plads til over 110 elever i de tre uger aktiviteterne står på, så det gamle amtmandspalæ summer som altid i disse uger af uspoleret skaberglæde og sprudlende humør.

 

Underviserne er i år Thomas Lunau, Anne Lildholdt Jensen, Dorthe Saldern Meier, Julie Østrem Nielsen og Jesper Kristiansen der alle er professionelt uddannede billedkunstnere. Så niveauet er igen i år kunstnerisk højt og de små kunstnerspirer bliver virkelig udfordret på deres kreative evner – udbyttet af en uge i kunstens tegn er som regel højt! Mange vælger derfor at fortsætte deres udvikling på et af Kunstskolens børne- og ungdomshold i efterårssæsonen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Sommerbilledskolen på Sønderjyllands Kunstskole foregår i ugerne 27,28 og 32.

 

Uge 27 er allerede fuldt booked, men der er stadig pladser at få i de resterende uger.

 

Tilmelding kan ske her eller ved at kontakte Kunstskolen telefonisk på 7442 1828.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...