Kunstskolen: Børn kan lave kunst i sommerferien

25. juni 2014 Kultur

Kunstinteresserede børn og unge har muligheden for at prøve kræfter med en del af de mange facetter der findes indenfor kunstnerfaget. Eleverne kan i år se frem til, at få afprøvet deres evner indenfor maleri og tegning.

dk/wp-content/uploads/2014/03/IMG_2189-300×266.jpg” alt=”Dorthe Saldern Meier kan lære børn at blive skabende.” width=”300″ height=”266″ /> Dorthe Saldern Meier kan lære børn at blive skabende.

 

Der er plads til over 110 elever i de tre uger aktiviteterne står på, så det gamle amtmandspalæ summer som altid i disse uger af uspoleret skaberglæde og sprudlende humør.

 

Underviserne er i år Thomas Lunau, Anne Lildholdt Jensen, Dorthe Saldern Meier, Julie Østrem Nielsen og Jesper Kristiansen der alle er professionelt uddannede billedkunstnere. Så niveauet er igen i år kunstnerisk højt og de små kunstnerspirer bliver virkelig udfordret på deres kreative evner – udbyttet af en uge i kunstens tegn er som regel højt! Mange vælger derfor at fortsætte deres udvikling på et af Kunstskolens børne- og ungdomshold i efterårssæsonen.

 

Sommerbilledskolen på Sønderjyllands Kunstskole foregår i ugerne 27,28 og 32.

 

Uge 27 er allerede fuldt booked, men der er stadig pladser at få i de resterende uger.

 

Tilmelding kan ske her eller ved at kontakte Kunstskolen telefonisk på 7442 1828.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk