Kunstskolen byder velkommen i Multikulturhuset

26. september 2017 Kultur

Sønderjyllands Kunstskole rykker ind i det nye Multikulturhus disse dage.

Der er rigtig meget der skal flyttes.

Skolen har eksisteret siden 1979 i den gamle amtsmandsbolig, så det er blevet til mange ejendele i løbet af årene.

Vi glæder os rigtig meget til at indtage vores nye ”hjem”, komme i gang med at bruge de nye lokaler og ikke mindst at tage i mod kursisterne, skriver Kunstskolen i en pressemeddelelse.

Der er masser af glæde sig til 

Sæsonen er faktisk allerede startet med vores kurser i Aabenraa. Men grundet flytningen her i september, starter kurserne i Sønderborg først den 9. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har stadig nogle pladser tilbage på holdene, så det er bare om at tjekke vores hjemmeside og gå ind og melde sig til det kursus man brænder for eller har gået længe og drømt om.

Vi har i denne sæson – udover vores kendte populære kurser – haft ekstra meget fokus på nybegyndere og på tekniske fag i programmet. Det har været vores oplevelse at folk har efterlyst dette og vi håber at det blive taget rigtig godt i mod.

Jes Mogensen står klar til at undervise i tegneteknikker, mens Dorthe Saldern Meier tilbyder begynderhold hvor de forskellige teknikker indenfor tegning og maleri ligeledes belyses.

Artiklen fortsætter under annoncen

Masser af akvarel

Vi har igen i år et bredt udbud af akvarel. Hele fem svenske akvarelmalere gæster Sønderjyllands Kunstskole i løbet af 2017/2018.

Derudover skal vi byde velkommen til Ken Denning og Kristian Vodder Svensson (kunstneren der har malet den spanske trappe, Solotrappen, i Sønderborg) der begge er nye undervisere på weekendkurserne.

Der er også fuld tryk på vores eftermiddag-, aften- og ugehold og ikke at forglemme børne- og ungdomsholdene der sprudler af farve og kreativitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidst men ikke mindst kan vi glæde os over at det er lykkedes at lave en aftale med folkeuniversitetet i Sønderborg, om at udbyde et 3-årigt linjestudie i kunsthistorie, som er startet op her i september med et fuldt hold på over 70 deltagere.

Alt i alt en masse spændende at se frem til i den kommende sæson.

Vi håber at du vil være en del af den og at du sammen med os vil være med til at indvie de nye spændende rammer på havnen.

Læs mere om Kunstskolen HER på hjemmesiden

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...