Kunstskolen: Dagholdet skal lære af Thomas Lunau

2. januar 2015 Kultur

Kunstskolens leder, Thomas Lunau, er med i rækken af undervisere, der skal guide det nyoprettede Dagholdet på skolen.

Malet af Thomas Lunau i 2008

Malet af Thomas Lunau i 2008

Artiklen fortsætter under annoncen

“Med fokus på nutidskunsten sætter vi maleriet under lup og forsøger gennem relevant teori, foredrag og konkrete opgaver at knække koden og derigennem de kunstneriske greb som samtidskunstnere benytter sig af. Dette er en ambitiøs og krævende opgave, men ved fælles hjælp vil vi opnå en forståelse, teknik og ikke mindst en glæde ved at skabe vedkommende og personlige værker”, siger Thomas Lunau og fortsætter:

Thomas Lunau 2014

Thomas Lunau 2014

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi skal selvfølgelig arbejde to-dimensionelt, men det skader ikke at tænke i flere dimensioner under værkernes tilblivelse, da dette kan være med til at frembringe den kontrastrige dybde som kan være med til at give værket den ønskede fascination og tiltrækningskraft på beskueren”.

Der tages afsæt i nutidskunstnere som eksempelvis Anders Brinch, Andreas Golder, Christoph Ruckhäberle, Ivan Andersen, Lars Tygesen, Lise Blomberg, Merlin Carpenter, Peter Doig, Tal R, Trine Boesen og ikke mindst i Thomas Lunaus egen produktion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvsi ikke du er tilmeldt Dagholdet, så kan du gøre det HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...