Kunstskolen er klar med masser af spændende kurser

19. august 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

 

 

Sønderjyllands Kunstskole er klar med den nye kursus-brochure.

Det er en spændende blanding af nye og klassiske kurser for både begyndere og øvede. Blandt andet kan nævnes et Årskursus for alle, der søger ekstra udfordringer, en række Akvarelkurser med populære, verdenskendte undervisere fra Sverige, Croquis, Comic og illustration, en hyggelig aften med Jazz&Kunst, Maleri i Erik Frandsens fodspor, Tegning og Grafik samt meget, meget mere, skriver Kunstskolen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover kan det – som noget nyt –  nævnes at Kunstskolen for første gang i år også udbyder to kurser i Aabenraa. Det er underviserne Anne Lildholdt Jensen og Jesper Kristiansen, der henholdsvis udbyder ”Tegning og akvarel” og ”Maleri – fra inspiration til færdigt billede” i Nygadehuset i Aabenraa.

Man kan bestille den nye farverige brochure ved at kontakte skolen på 7442 1828 eller bestille den her på Kunstskolens hjemmeside og samtidig se alle kurser og evt. tilmelde sig direkte.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...