Kunstskolen er klar med masser af spændende kurser

19. august 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Sønderjyllands Kunstskole er klar med den nye kursus-brochure.

Det er en spændende blanding af nye og klassiske kurser for både begyndere og øvede. Blandt andet kan nævnes et Årskursus for alle, der søger ekstra udfordringer, en række Akvarelkurser med populære, verdenskendte undervisere fra Sverige, Croquis, Comic og illustration, en hyggelig aften med Jazz&Kunst, Maleri i Erik Frandsens fodspor, Tegning og Grafik samt meget, meget mere, skriver Kunstskolen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover kan det – som noget nyt –  nævnes at Kunstskolen for første gang i år også udbyder to kurser i Aabenraa. Det er underviserne Anne Lildholdt Jensen og Jesper Kristiansen, der henholdsvis udbyder ”Tegning og akvarel” og ”Maleri – fra inspiration til færdigt billede” i Nygadehuset i Aabenraa.

Man kan bestille den nye farverige brochure ved at kontakte skolen på 7442 1828 eller bestille den her på Kunstskolens hjemmeside og samtidig se alle kurser og evt. tilmelde sig direkte.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 COVID-19, Sønderborg

Stadig fald i antallet af Corona-smittede

28. november 2021 COVID-19

Dagens tal fra Statens Serum Institutut viser, at der nu er 306 personer i Sønderborg Kommune, som er smittet med Corona og det er et lille fald på 24 siden lørdag. Den seneste uge har 14.304 lokale taget en pcr-test og 2,13 procent af dem fik et ‘positivt’ resultat. Mandag genindføres brugen af mundbind flere […]

Læs mere...