Kunstskolen frister med Jazz & Kunst – køb billet i god tid

17. oktober 2016 Kultur

Efter den store succes sidste år gentager vi arrangementet hvor Sønderjyllands Kunstskoles Venner præsenterer arrangementet: “JAZZ & KUNST – musik, kunst, mad og drikke kreativt forenet”.

Det foregår på Kunstskolen fredag den 28. oktober kl. 17.00-21.00 skriver Kunstskolens Venner i en pressemeddelelse.

Entrébilletten på kr. 130,- inkluderer flere kunstneriske indslag – herunder jazzmusik fra den anerkendte Michael Gregory Jackson Clarity Quartet og en maleperformance af kunstneren Adam Gabriel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig kan publikum nyde et let måltid sponsoreret af Brøggeriet.

Der bliver mulighed for at købe drikkevarer og give bud på de kunstværker, der skabes på aftenen.

Sønderjyllands Kunstskoles Venner håber på, at der vil være stor interesse for arrangementet, hvor unik musik- og billedkunst mødes i hyggelige rammer.

Billetter kan købes ved indgangen, men fordi der er et begrænset antal pladser, kan det anbefales at man forudbestiller via Kunstskolens hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...