Kunstskolen med i grænseoverskridende projekt

8. maj 2014 Kultur

Sønderjyllands BGK-hold blev sidste år inviteret til at deltage i Artgoing Projects i Flensborg. Projektet mundede ud i en udstilling på Det Danske Centralbibliotek i Flensborg og efterfølgende på Flensborg Universitet og udstillingsstedet Modul 1 i Flensborg. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2014/05/kunst-300×230.jpg” alt=”kunst” width=”300″ height=”230″ />
Projektet ambition er at styrke kunst- og kulturudvekslingen i grænseregionen. En ambition som Sønderjyllands Kunstskole gerne støttede op om og deltog i, da det ligger tæt op ad skolens egne ambitioner om at udvide og udbrede kunstforståelsen i området.
Igen i år har BGK-holdet samarbejdet med Flensborg Universitet om at lave en kunstudstilling. Denne gang skal udstillingen foregå på den danske side af grænsen – nærmere bestemt på Sønderjyllands Kunstskole i forbindelse med BGK-elevernes afgangsudstilling.
Eleverne arbejder ud fra temaet Fundament og er delt ind i mindre grupper, hvor begge nationaliteter er repræsenteret. Konceptet for værkerne har eleverne udviklet i fællesskab.

Nu skal de så mødes og føre kunsten fra teori til praksis og dermed skabe fysiske værker, der skal inkorporeres i udstillingen der har
fernisering d. 23. maj kl. 17.00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk