Kunstskolen: Udstilling med fremtidens kunst – og “hygge-malerier”

1. marts 2014 Kultur

I sin velkomsttale ved Åbent Hus i Sønderjyllands Kunstskole, gjorde lederen, Thomas Lunau, meget ud af at takke de mennesker, der virkeligt har haft travlt i dagene op til lørdag. Og det vil sige takkeord til både ansatte og især støtteforeningen.charlotte

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vores BGK-elever har de seneste tre uger arbejdet intenst med det, som de vil gå videre med i fremtiden og det hele kan ses på udstillingen, hvor der også er værker af kursister fra vores aftenhold, siger Thomas Lunau.

Inger Plauborg og Charlotte Riis Engelbrecht viser, at blåt og rødt er i skøn harmoni.

Inger Plauborg og Charlotte Riis Engelbrecht viser, at blåt og rødt er i skøn harmoni.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som forholdsvis ny politisk formand for kulturen, fik Charlotte Riis Engelbrecht æren af at åbne udstillingen med nogle ord, inden alle skulle udenfor og afsløre Andreas Welins “Plankeværkskunst”, der kan ses af alle sønderborgensere og byens gæster i et års tid frem.

– Kunstskolen er vigtig for Sønderborg og så er den et glimrende supplement til de mange andre uddannelser – og det er jo herligt, at huset kan rumme fremtidens professionelle kunstnere og også andre, der synes, det er dejligt at udtrykke sig kreativt, siger Charlotte Riis Engelbrecht. Hun fortæller, at det at være skabende, gør os mere hele. Det modvirker stress og vi slipper af med tunge og dystre tanker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tryk på knappen og se billeder fra udstillingen:

Knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Hyggelig Sankt Hans på Fluepapiret

23. juni 2021 Kultur

En lille smule regn ødelagde ikke Sankt Hans-aften på Fluepapiret, hvor folk hyggede sig, mens  Michael Vogensen og Petersen spillede og sang – og lidt senere dukkede Ballonklovnen Finn også op og lavde sjove ballonfigurer til en masse af de børn, som havde taget deres forældre med til Strandpromenaden. Et ekstra krydderi på aftenen var, […]

Læs mere...