Kunstskolen: Udstilling med fremtidens kunst – og “hygge-malerier”

1. marts 2014 Kultur

I sin velkomsttale ved Åbent Hus i Sønderjyllands Kunstskole, gjorde lederen, Thomas Lunau, meget ud af at takke de mennesker, der virkeligt har haft travlt i dagene op til lørdag. Og det vil sige takkeord til både ansatte og især støtteforeningen.charlotte

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vores BGK-elever har de seneste tre uger arbejdet intenst med det, som de vil gå videre med i fremtiden og det hele kan ses på udstillingen, hvor der også er værker af kursister fra vores aftenhold, siger Thomas Lunau.

Inger Plauborg og Charlotte Riis Engelbrecht viser, at blåt og rødt er i skøn harmoni.

Inger Plauborg og Charlotte Riis Engelbrecht viser, at blåt og rødt er i skøn harmoni.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som forholdsvis ny politisk formand for kulturen, fik Charlotte Riis Engelbrecht æren af at åbne udstillingen med nogle ord, inden alle skulle udenfor og afsløre Andreas Welins “Plankeværkskunst”, der kan ses af alle sønderborgensere og byens gæster i et års tid frem.

– Kunstskolen er vigtig for Sønderborg og så er den et glimrende supplement til de mange andre uddannelser – og det er jo herligt, at huset kan rumme fremtidens professionelle kunstnere og også andre, der synes, det er dejligt at udtrykke sig kreativt, siger Charlotte Riis Engelbrecht. Hun fortæller, at det at være skabende, gør os mere hele. Det modvirker stress og vi slipper af med tunge og dystre tanker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tryk på knappen og se billeder fra udstillingen:

Knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...