Kunstudstilling flytter ind i Sundhedshuset Nordborg

24. februar 2015 Kultur

Sundhedsbegrebet får en ekstra dimension, når kultur bliver en del af hverdagens oplevelser. Og kultur bliver der sørget for, når Sønderborg Kommunes Kunstfond fredag åbner en udstilling i Sundhedshuset Nordborg.roundcube

Udstillingen er egentlig ikke nogen ”udstilling”, da værkerne er købt til huset og får permanent plads der, men da der nu for første gang bliver mulighed for at se værkerne, inviteres der alligevel til fernisering. Den finder sted fredag den 27. februar kl. 16, hvor alle er velkommen til at kigge ind. Herefter kan udstillingen ses i Sundhedshusets åbningstid på hverdage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Værkerne er købt af Sønderborg Kommunes Kunstfond via den såkaldte 1 procents pulje, som sikrer, at der ved kommunale nybyggerier altid afsættes en procent af bygesummen til køb af kunst.

Sundhedshusets nye samling rummer i alt 31 værker af følgende seks kunstnere: Claus Carstensen, Ole Prip Hansen, Jan Jensen, L:RON HARALD, Inger Dethlevsen og Viggo Kragh-Hansen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...