KV21 – Debat: Der skal være mange flere små events i Sønderborg

18. oktober 2021 KV21
Tom Holden, Slesvigsk Parti
Tom Holden, Slesvigsk Parti

Byrådskandidat Tom Holden, Slesvigsk Parti, skriver: 

Efter Budgetaftale 2022 blev vedtaget, skal der gang i en handleplan for fremtidige events og jeg mener, vi bør kigge på, hvordan vi kan tiltrække og facilitere flere små events. At tiltrække unge tilflyttere på baggrund af én stor event er naivt.

Fokus bør være at skabe en bred vifte af arrangementer og events, der tiltaler vores herboende unge. Fastholdelse af de der allerede bor her, eller et ungdomsliv der får dem til at ville flytte tilbage igen efter endt studie andetsteds.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det må være målet.

I mit arbejdsliv er jeg en del af det der hedder Gadefest Tour. I år lavede vi – med kort varsel – et stop på turen i Sønderborg. Til glæde for byens unge – 2000 af dem, ganske gratis. Det er blot ét eksempel på køreklare ting, der kan trækkes til kommunen ved en opsøgende indsats.

Derfor vil jeg arbejde for, at der i den kommende plan kommer en form for Taskforce, der aktiv søger at trække allerede eksisterende koncepter hertil samt støtter lokale i at lave lignende tiltag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi skal heller ikke sige nej, hvis et kommercielt foretagende ville holde et event med 50.000 gæster på Slagmarken på Kær, men det er glasuren på kagen. Det kan ikke stå alene, det må ikke være det bærende.

Tidligere har der været givet henholdsvis kommunal støtte og underskudsgarantier til arrangementer på Kær Vestermark. Spejderlejren og Bon Jovi-koncert.

Begge gange fordi det drejede sig om foreninger, der var arrangører.

Redaktionen anbefaler:

Bliv opdateret på de aktuelle valgtemaer og emner, når en række af de opstillingsberettigede partier og lister til Kommunalvalget mødes i SønderborgNYT TVs valgdebatter ’Mød Partierne’ som du finder på SønderborgNYT TV her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...