Grundlovsforhør: Kvinde blev dræbt med kniv og en hammer bag Aldi i Center Øst

6. februar 2020 112

Torsdag klokken 11.30 blev den mand, der onsdag blev anholdt og sigtet for at have dræbt en kvinde bag Aldi i Center Øst ført ind i et retslokale i Retten i Sønderborg, hvor en dommer skulle tage stilling til, om den anholdte kan varetægtsfængsles.

Den anholdte var i hvidt hospitalstøj, fordi politiet skal undersøge det tøj, han havde på ved anholdelsen.

Inden dommeren kom ind i retslokalet bad den anholdte om noget sødt, fordi han ikke har fået sin medicin. Forsvareren havde eller aftalt med politiet umiddelbart efter anholdelsen onsdag klokken 15:30, at de skulle hente den på hans bopæl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herefter kom dommeren ind og grundlovsforhøret begyndte.

Dræbte kvinden med kniv og en hammer

”Den anholdte er sigtet efter straffelovens paragraf 237 for at have dræbt en kvinde bag Aldi i Center Øst. Han stak hende flere gange i brystet med en kniv og skar hende også i halsen, Yderligere gav han hende flere slag i hovedet med en hammer”, sagde anklageren.

Herefter bad hun om at dørene blev lukket, inden den anholdte sagde om han nægtede, erklærede sig skyldig eller delvis skyldig.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Hvis de vidner, som vi endnu ikke har talt med, kender hans stillingtagen i sagen, kan det farve deres forklaringer”, sagde anklageren.

”Det argument har jeg aldrig hørt før – og jeg er ikke enig. Derfor vil jeg ikke lukke dørene af den grund”, sagde dommeren.

”Så kan vi ikke tage stilling til sigtelsen på nuværende tidspunkt”, sagde forsvareren og derpå blev dørene lukket, fordi vidner ikke skal læse den anholdtes forklaring i pressen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...