Kvinde- og Krisecentret får 25.000 kroner fra Kvindekomiteen

11. januar 2021 Sønderborg
Viv Muurholm og Azra Hadzimahovic
Viv Muurholm og Azra Hadzimahovic

Den 8. marts 2020 var en masse kvinder samlet på Hotel Sønderborg Strand i anledning af Kvindedagen, som har til formål at indsamle penge til Sønderborg Kvinde- og Krisecenter. I dag, mandag, blev overskuddet – på hele 25.000 kroner – overrakt til Vivi Muurholm, som er formand for Kvinde og Krisecentrets bestyrelse.

“Vi vil bruge pengene til blandt andet at holde fastelavn for og også til andre aktiviteter for centrets brugere”, siger Vivi Muurholm til SønderborgNYT. Hun synes, det er flot, der er kvinder, som bruger deres fritid på at samle penge ind til at hjælpe andre kvinder for.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er en gruppe aktive kvinder, som finder plads i en travl hverdag, så vi kan gøre noget for at hjælpe Kvinde- og Krisecentrets kvinder og deres børn”, siger Azra Hadzimahovic til SønderborgNYT. Hun er en del af Kvindekomiteen, hvor også Aase Henriksen, Susanne Højgaard Larsen, Ruth Nielsen, Karen Marie Hougaard, Birgitte Pharao og Dorte Lykke Jørgensen er med.

Kvindekomiteen er sat i verden for at arrangere Kvindedagen og for at samle penge ind til Sønderborg Kvinde- og Krisecenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi allesammen kan bidrage til krisecentrets kvinder, som har brug for hjælp og støtte. Det kan være med tyve kroner eller gennem en frivillig indsats”, siger Azra Hadzimahovic.

“Kvinde og Krisecentret støttes af Sønderborg Kommune, men de kommunale kroner er øremærket til drift – og for at gøre opholdet lidt lettere for kriseramte børn og kvinder, så har vi brug for penge, så vi kan lave forskellige ting”, siger Vivi Muurholm.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Nordborg, Frivillige

Et ægtepar fra Nordborg og Frelsens Hær fik Brobyggerprisen

22. oktober 2021 Nordborg

Integrationsrådet overrakte torsdag ’Brobyggerprisen 2021’ til ægteparret Poul og Britt Sørensen fra Nordborg samt Frelsens Hær i Sønderborg. ”Brobyggerprisen er vigtig. Når vi hvert år i Integrationsrådet hædrer personer, virksomheder eller organisationer, så er det med det for øje at få sat et positivt fokus på det mangfoldige arbejde, der foregår hele tiden og som […]

Læs mere...