Kvinde reddet ud fra brand i Lille Rådhusgade

5. juni 2015 112

En 22-årig kvinde blev reddet ud fra 2. sal med brandvæsenets stige ved en mulig påsat brand i Lille Rådhusgade i Sønderborg ved fire-tiden. Forinden havde en dørmand fra diskoteket overfor forsøgt at slukke ilden i opgangen.

Branden blev opdaget af to unge kvinder, der stod ved diskoteket og så, at der kom røg ud fra opgangen overfor. De alarmerede dørmanden på diskoteket.politi14

Artiklen fortsætter under annoncen

Han gik straks i gang med at fylde spande og kar med vand – og sammen med gæster fra diskoteket forsøgte de at slukke ilden i selve opgangen.

“Det lykkedes dem at begrænse ilden, så det var virkelig et godt stykke arbejde”, siger Erik Lindholt til TV SYD.

Den 22-årige kvinde var alene i ejendommen. Hun kunne ikke bruge trappen, og da røgudviklingen var voldsom, besluttede brandfolkene at få hende ud med en stige i baggården.

Kvinden blev indlagt til observation for røgforgiftninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet formoder, at branden er påsat.

Hvis du har oplysninger om branden, der blev opdaget kl. 03.54, kan politiet  kontaktes på telefon 1-1-4.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...