Kvindedag med tre træningsformer i CrossFit

21. marts 2015 Samfund

Lørdag var en flok kvinder inviteret i CrossFit i Sønderborg, hvor de fik mulighed for at prøve forskellige måder at træne og holde sig sund på.IMG_3052

Der blev lagt ud med en række yogaøvelser og i flere af dem skulle der arbejdes sammen to og to.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det er lige i CrossFit-ånden, at ingen på nogen måde føler sig alene, men en del af det fællesskab, som opstår, når der trænes i flok.

Efter yogaen stod der TRX på skemaet og det er en træningsform, som er udviklet hos Navy Seals, altså amerikanske elitesoldater.

“I TRX bruges der en sele og det er smart, fordi den kan tages med overalt”, siger instruktøren. I træningslokalet er der ingen spejle. Øvelserne handler på ingen måde om, hvordan man ser ud, når der knokles, men om at få den bedst mulige effekt af træningen.IMG_3076

Stemningen i lørdagens kvindegruppe er rigtig god og der var masser af gode råd og hjælp, så hele flokken oplevede, at de fik ydet så meget, at de kan være sikker på, at der er en sundhedsgevinst i sidste ende.

Det vil bestemt være dejligt for CrossFit Sønderborg, hvis flere kvinder fik lyst til at melde sig ind i fællesskabet og træne sammen med de andre. Og babyer er ingen hindring for at træne. Man tager bare barnevognen med – og er dine børn mere mobile, så er de også velkomne.

Rummelighed og sociale relationer tæller højt hos alle de aktive i klubben.

Senere på dagen handlede det om Cross-træning, som er en anderledes form for styrketræning.

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk