Kvindedagen bliver virtuel – følg med i optakten på Facebook

13. januar 2021 Sønderborg

Søndag den 8. marts holdt Kvindekomiteen sidste år Kvindedagen med en frokost på Hotel Sønderborg Strand. Arrangementet var præget af Corona, men det blev holdt –  og tre dage efter blev Danmark lukket ned på grund af Corona.

Corona-nedlukning er stadig en del af vores hverdag, derfor bliver Kvindedagen den 8. marts i år heller ikke, som vi kender det: Et arrangement, hvor en masse glade kvinder kan hygge sig med hinanden i nogle timer og samtidig samle penge til aktiviteter på Kvinde-krisecenteret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aktiviteterne bliver virtuelle i år, så I kommer til at møde os på Facebook, skriver Kvindekomiteen.

Behovet for penge til aktiviteter på Kvindekrisecenteret er bestemt ikke blevet mindre i denne Coronatid og derfor håber vi, at alle vil være meget gavmilde i forhold til den indsamling, som vi holder i forbindelse med 8. marts 2021.

Vi vil forsøge at indsamle donationer og gaver ved de virksomheder og forretninger, som i forvejen plejer at være gavmilde i forbindelse med kvindedagen og vi forsøger at få de kvinder, der sædvanligvis er gæster ved Kvindedagen til at indbetale en pengegave til indsamlingen til Kvindekrisecenteret.

Artiklen fortsætter under annoncen

De gaver, vi modtager fra de gavmilde forretninger, vil vi bruge som præmier i en lodtrækning, hvor alle de, der indbetaler pengegaver, deltager.

I 2021 har vi ingen udgifter til et arrangementet, derfor går alle de indsamlede penge til aktiviteter på Kvindekrisecenteret.

Frem til den 8. marts vil der være oplysninger om kvindernes dag på Facebooksiden: Kvindedagen Sønderborg.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk