Kvindedagen: Kreative Christina kommer med sine ting

2. marts 2015 Kultur

Når Christina Madsen fra Sønderborg folder sin kreativitet ud, så er det mest med symaskinen. Hun mestrer at sy mange forskellige slags tøj, som hun selv designer.

En af Christinas kjoler.

En af Christinas kjoler.

31389_123681577647597_5253804_n

Fiks jakke fra Christina Louis Design.

 

“Jeg synes, det er skønt at købe noget stof af rigtig god kvalitet og så få det brugt til måske bukser, jakke eller en kjole”, siger Christina Madsen til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

I hendes bod på Kvindedagen i Alssundgymnasiet på søndag, kalder hun standen for Christi Louis Design.

“Jeg vil gerne starte mit eget lille firma og kunne sælge unikt tøj til kvinder og også mænd i Sønderborg”, siger hun. Men skridtet fra tanke til handling kræver både mod og beslutsomhed, så der skal tænkes grundigt og måske søges gode råd hos nogle mennesker, der ved, hvordan man kommer godt i gang.

Genbrugsting

Artiklen fortsætter under annoncen

Christina Madsen nyder at smutte omkring, når der er loppemarkeder, fordi der altid er et eller andet, som hun lige står og mangler.

“Jeg finder tit noget, der kan friskes op og bruges på en helt anden måde”, siger hun. Men det med at sælge brugte ting, der er fikset op, ser hun ikke som en niche til en forretning.

“Der er mange på banen med den idé, men det kan blive et supplement, når jeg selv får butik”, siger Christina Madsen.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...