Kvindekomiteen markerer Kvindedagen på Hotel Sønderborg Strand

27. januar 2020 Sønderborg Skrevet af: Ole Kæhler

Kvindekomiteen i Sønderborg markerer Kvindedagen den 8. marts og det sker under overskriften: Stop børneægteskaber og vold mod kvinder.

Kom og mød en masse andre fantastiske kvinder til en hyggelig frokost på Hotel Sønderborg Strand den 8. marts klokken 12:00. Mød også Cana Buttenschøn, der er ambassadør for PlanBørnefonden.

I forbindelse med frokosten er der adgang til PlanBørnefondens udstilling: Stop børneægteskaber og vold mod kvinder, skriver Kvindekomiteen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvindekomiteen opfordrer alle kvinder til at booke tidspunktet i kalenderen og købe billetter, som koster 300 kr. stykket. Billetterne købes på Mobil Pay 202691

Billetten dækker udgiften til frokost og kaffe – drikkevarer købes separat.

Billetten sikrer desuden 10 lodder til deltagelse i lodtrækningen om de fantastisk flotte gaver, som lokale virksomheder har foræret til Kvindekomiteen.

Under frokosten vil der være musikalsk underholdning, event med PlanBørnefonden og uddeling af Årets Kvindepris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementets overskud går til aktiviteter i Kvindekrisecenteret.

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...