Kvindekomiteen markerer Kvindedagen på Hotel Sønderborg Strand

27. januar 2020 Sønderborg

Kvindekomiteen i Sønderborg markerer Kvindedagen den 8. marts og det sker under overskriften: Stop børneægteskaber og vold mod kvinder.

Kom og mød en masse andre fantastiske kvinder til en hyggelig frokost på Hotel Sønderborg Strand den 8. marts klokken 12:00. Mød også Cana Buttenschøn, der er ambassadør for PlanBørnefonden.

I forbindelse med frokosten er der adgang til PlanBørnefondens udstilling: Stop børneægteskaber og vold mod kvinder, skriver Kvindekomiteen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvindekomiteen opfordrer alle kvinder til at booke tidspunktet i kalenderen og købe billetter, som koster 300 kr. stykket. Billetterne købes på Mobil Pay 202691

Billetten dækker udgiften til frokost og kaffe – drikkevarer købes separat.

Billetten sikrer desuden 10 lodder til deltagelse i lodtrækningen om de fantastisk flotte gaver, som lokale virksomheder har foræret til Kvindekomiteen.

Under frokosten vil der være musikalsk underholdning, event med PlanBørnefonden og uddeling af Årets Kvindepris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementets overskud går til aktiviteter i Kvindekrisecenteret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. maj 2022 Kultur, Gråsten

Lørdag åbnes kunstudstillingen Kunst i Gråsten ’22 i Den Røde Lade

20. maj 2022 Kultur

Lørdag eftermiddag klokken 15 holder Flensborgs overborgmester Simone Lange åbningstale i Den Røde Lade ved Gråsten Landbrugsskole, hvor Flensborg Fjords Kunst- & Kulturforening har fernisering på udstillingen Kunst i Gråsten ’22. I eftermiddagstimerne spiller Angelika Arft og Birgitte Schöder jazz- og folkmusik. “Der er 39 udstillere, som har fået deres værker med og det er […]

Læs mere...