Kvindekomiteen samlede 29.500 kroner ind

9. marts 2021 Sønderborg

Corona er årsagen til, at Kvindekomiteen ikke kan afholde sit årlige arrangement for kvinderne i Sønderborg-området den 8. marts. Corona-krisen er også årsagen til, at Kvindekomiteen ikke overrækker Kvindeprisen i 2021 – prisen til en kvinde, der gør en forskel i Sønderborg-området.

På trods af krisen har Kvindekomiteen fastholdt arbejdet med at indsamle penge til aktiviteter i Kvinde- og Krisecenteret. De indsamlede penge i 2021 anvendes til udslusningspakker til kvinderne og deres børn, når de flytter fra Kvindekrisecenteret, skriver Kvindekomiteen i en mail til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvindekomiteen har modtaget større donationer fra Linak, fra Soroptimisterne i Sønderborg og fra Zonta, Sønderborg.

Derudover har Kvindekomiteen modtaget et stort antal indbetalinger fra lokale kvinder i Sønderborg.

Den 8. marts klokken 20.00 har Kvindekomiteen modtaget 29.500 kroner og dermed er indsamlingen er gået langt bedre end forventet.

Kvindekomiteen er taknemmelig for alle beløbene store som små og Kvindekomiteen er taknemmelig for opbakningen til denne noget anderledes markering af Kvindedagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mest af alt er Kvindekomiteen taknemmelig for, at alle donationerne gør det muligt at gøre en markant forskel for de kvinder, der flytter fra  Kvinde og Krisecenteret i det kommende år.

Der er bestemt brug for det.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...