Kvindekomiteen samlede 29.500 kroner ind

9. marts 2021 Sønderborg

Corona er årsagen til, at Kvindekomiteen ikke kan afholde sit årlige arrangement for kvinderne i Sønderborg-området den 8. marts. Corona-krisen er også årsagen til, at Kvindekomiteen ikke overrækker Kvindeprisen i 2021 – prisen til en kvinde, der gør en forskel i Sønderborg-området.

På trods af krisen har Kvindekomiteen fastholdt arbejdet med at indsamle penge til aktiviteter i Kvinde- og Krisecenteret.

Artiklen fortsætter under annoncen

De indsamlede penge i 2021 anvendes til udslusningspakker til kvinderne og deres børn, når de flytter fra Kvindekrisecenteret, skriver Kvindekomiteen i en mail til SønderborgNYT.

Kvindekomiteen har modtaget større donationer fra Linak, fra Soroptimisterne i Sønderborg og fra Zonta, Sønderborg.

Derudover har Kvindekomiteen modtaget et stort antal indbetalinger fra lokale kvinder i Sønderborg.

Den 8. marts klokken 20.00 har Kvindekomiteen modtaget 29.500 kroner og dermed er indsamlingen er gået langt bedre end forventet.

Kvindekomiteen er taknemmelig for alle beløbene store som små og Kvindekomiteen er taknemmelig for opbakningen til denne noget anderledes markering af Kvindedagen.

Mest af alt er Kvindekomiteen taknemmelig for, at alle donationerne gør det muligt at gøre en markant forskel for de kvinder, der flytter fra  Kvinde og Krisecenteret i det kommende år.

Der er bestemt brug for det.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...