Kvinderne i Lions Als gør klar til igen at sælge tulipanbuketter

30. januar 2023 Sønderborg

Et af de glade, farverige forårstegn i Sønderborg er, at medlemmerne af Lions Als sælger og bringer tulipanbuketter ud. Sådan er det også i år – for 11. gang. Virksomheder og butikker kan indgå aftaler i de kommende uger, og tulipanbuketterne bringes ud den 6. og 7. marts.

Formålet med salget af tulipaner er at give Lions Als mulighed for at donere penge videre til foreninger, institutioner og organisationer, der yder en indsats imod misbrug. Buketterne sælges for 100 kroner stykket – sådan har det været, uden prisstigning, alle år. Når udgifterne til blomster og vaser er betalt, er der ca. 75 kroner tilbage, som går ubeskåret til kampen mod misbrug i lokalområdet, skriver Lions Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er stolte i Lions af at kunne sige, at vi ikke bruger penge overhovedet på administration. Når man køber en buket, støtter man med andre ord hjælpearbejdet fuldt ud med ca. 75 kroner – og giver bare 25 for en fin buket, der leveres i en vase med vand – lige til at sætte på bordet. Et mærke på vasen fortæller, at man med købet støtter indsatsen for, at unge i Sønderborg-området ikke ender i misbrug, og at børn af forældre i misbrug får støtte”, fortæller Hanne Pedersen, der er formand for tulipanudvalget i Lions Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

Medlemmer af Lions Als tager på salgsbesøg i de kommende uger, ligesom der sendes mail til en række virksomheder. Lions Als har de senere år haft det primære salg i form af aftaler med virksomheder, som køber et antal buketter – helt op til 100 styk – som de donerer til plejecentre i kommunen eller Sønderborg Sygehus.

“Det er en fantastisk oplevelse at glæde patienter på sygehuset og plejecenterbeboere med en uventet forårsbuket, siger Hanne Pedersen, der gerne tager imod henvendelser fra firmaer, der ønsker at donere buketter. Hun kan kontaktes på tlf. 30 23 99 65.

Artiklen fortsætter under annoncen

Overskuddet fra tulipansalget er tidligere gået til eksempelvis ferieophold til familier fra Kvinde- og Krisecentret, familier med tilknytning til Misbrugscentret, det forebyggende arbejde i SSP-regi, gadesygeplejersker og Kirkens Korshærs kaffestue.

Salget af tulipaner har været støt stigende, siden Lions Als begyndte på det for 12 år siden. På grund af Corona var der ikke tulipansalg i 2021, men i 2022 blev der sat ny rekord med næsten 1000 solgte buketter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...