Kvinderne nyder vejen til velvære og idealvægt

10. december 2014 Uncategorized

IMG_5873Der er hele tiden smilende og glade kvinder i Fitness Butterfly i Sønderborg og det skyldes den gode atmosfære, der er, når der opstår en følelse af, at selvom de hver for sig har deres personlige grunde til at deltage, deres helt egne mål, så er de sammen om, at det lykkes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anita Solander Bruss er uddannet til at undervise i aerobic, fitness og løb - og er selv i forrygende form.

Anita Solander Bruss er uddannet til at undervise i aerobic, fitness og løb – og er selv i forrygende form.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores kvinder er fra 15 til 80 år og de kan træne sammen eller have individuelle programmer”, siger Anita Solander Bruss, der er instruktør og indehaver af Butterfly. I juli overtog hun stedet efter at have været instruktør i et år.

“Det var lidt en drøm, der gik i opfyldelse. Jeg havde længe haft lyst til at have mit eget og pludselig var muligheden der”, siger hun. Hun havde ingen betænkeligheder, fordi Butterfly er kendt for god atmosfære og glade kvinder.

Vægttab: 35 kg

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg må da sige, at jeg er kommet i mål. For et år siden satte jeg mig for, at jeg ville tabe mig og så begyndte jer at træne her i Butterfly og selvfølgelig lagde jeg også kosten om. I dag er jeg 35 kg lettere og det mærkes”, siger Karina Fleischer til SønderborgNyt. Selvom man må sige, at hun nåede sit mål, så træner hun

Karina Fleischer træner i dag for velværet - efter et år med vægttab som mål. Hun fik smidt 35 kilo.

Karina Fleischer træner i dag for velværet – efter et år med vægttab som mål. Hun fik smidt 35 kilo.

Artiklen fortsætter under annoncen

videre.

“Butterfly er nærmest mit andet hjem. Jeg kommer her 4-5 gange om ugen og synes, det er fantastisk. Programmerne og instruktørerne er rigtigt gode”, siger Karina Fleischer og tilføjer:

“Min træning er blevet en del af min nye livsstil. Jeg er blevet glad, positiv og har mere overskud”.

Du kan se Butterflys hjemmeside HER.

Træningen gør mig træt

“Når jeg har trænet, så kan jeg mærke, jeg er træt, når jeg kommer hjem. Og det er den behagelige træthed, der breder sig i kroppen og viser, at jeg har brugt mig selv”, siger Ulla Bertelsen, der har betalt kontingent i Butterfly i et par år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Træning gør min krop træt på den gode måde, siger Ulla Bertelsen.

Træning gør min krop træt på den gode måde, siger Ulla Bertelsen.

“Selvfølgelig vil jeg gerne smide et par kilo, men det er mere vigtigt for mig at være i form. Jeg har nemlig haft lidt bøvl med ryggen og har haft smerter i det ene ben”, siger Ulla Bertelsen. Da hun meldte sig ind, var det fordi hun mente, at motion ville styrke hendes krop.

“Min krop er blevet styrket og konditionen er bedre. Ligesom de andre, så har jeg mere energi og overskud i hverdagen”, siger hun.

Om konceptet, der trænes efter siger hun:

“Butterfly styrker krop, led og muskler. Der er så mange sidegevinster ved at være i form og dem får jeg jo oveni”, siger Ulla Bertelsen og får lige nævnt, at det er rart, at Butterfly er et sted kun for kvinder.

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk