L.O.C indtog Statsskolen

1. november 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Det er lørdag aftenog på Sønderborghus løber Bobby Festivallen af stablen, mens den lidt yngre generation samles på Statsskolen til L.O.C- koncert. De to musikgenrer kunne ikke ligge mere fjernt fra hinanden. På Sønderborghus er det pigtrådsrock, hvor det på Statsskolen er de tunge basrytmer, der dunker afsted.

Artiklen fortsætter under annoncen

L.O.C. er på sin første landsdækkende turné siden 2012 og denne lørdag er turen kommet til Statsskolen i Sønderborg. Koncerten i Sønderborg, er en del af en nøje planlagt tourne, hvor L.O.C har udvalgt sig en række spillesteder, som han tidligere har indtaget med stor succes samt nogle spillesteder, han ikke tidligere har besøgt.

Når man tager til en L.O.C koncert, skal man være forberedt på, at der spilles højt. Meget højt. Bassen fra de seks bashøjtalere, der står ved hver side af scenen, kan mærkes helt ind i det inderste. Ens tænder klaprer i takt med bassen, hjerterytmen tilpasser sig også basrytmen, ja selv håret vifter med i takt til bassens dunken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jotak, det mærkes og høres at L.O.C er kommet til byen!

 

Klik HER for at se billeder fra koncerten.

 

 

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...