L.O.C indtog Statsskolen

1. november 2014 Kultur

Det er lørdag aftenog på Sønderborghus løber Bobby Festivallen af stablen, mens den lidt yngre generation samles på Statsskolen til L.O.C- koncert.

Artiklen fortsætter under annoncen

De to musikgenrer kunne ikke ligge mere fjernt fra hinanden. På Sønderborghus er det pigtrådsrock, hvor det på Statsskolen er de tunge basrytmer, der dunker afsted.

L.O.C. er på sin første landsdækkende turné siden 2012 og denne lørdag er turen kommet til Statsskolen i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten i Sønderborg, er en del af en nøje planlagt tourne, hvor L.O.C har udvalgt sig en række spillesteder, som han tidligere har indtaget med stor succes samt nogle spillesteder, han ikke tidligere har besøgt.

Når man tager til en L.O.C koncert, skal man være forberedt på, at der spilles højt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Meget højt. Bassen fra de seks bashøjtalere, der står ved hver side af scenen, kan mærkes helt ind i det inderste. Ens tænder klaprer i takt med bassen, hjerterytmen tilpasser sig også basrytmen, ja selv håret vifter med i takt til bassens dunken.

Jotak, det mærkes og høres at L.O.C er kommet til byen!

 

Klik HER for at se billeder fra koncerten.

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. april 2021 Kultur, Sønderborg

Levende musik i vaccinationscentret i Sønderborg

21. april 2021 Kultur

Jorunn Solløs fra Sønderjyllands Symfoniorkester er i fuld gang med at arrangere en række koncerter, som skal spilles i vaccinationscentrene i Sønderborg og Aabenraa. “Den første koncert begynder i Humlehøj-Hallerne i morgen, torsdag, klokken 10 og den bliver spillet af strygere”, siger Jorunn Solløs til SønderborgNYT og hun tilføjer: “Vi tager ud i grupper på […]

Læs mere...