Jørgensgaard: Lad falde hvad ej kan stå ..

14. oktober 2014 Uncategorized

IMG_5954-2

I Jørgensgård er nedrivningsfirmaet IF Nedrivning, nu kommet så langt, at de er begyndt på, bid for bid, at nedrive nummer to blok .

Artiklen fortsætter under annoncen

Det tager de to erfarende maskinefører en lille uges tid at pille en blok fra hinanden, og her menes bogstavligt talt pille.

Derefter bliver brokkerne pulveriseret i den store knusemaskine, for så at blive genbrugt på byggepladsen til at lave bla.

Artiklen fortsætter under annoncen

byggeveje samt
som fyld under den nye parkeringsplads.

Når de store entreprenørmaskiner er færdige med at pille blok 47 fra hinanden, rykker de for en tid i garagen, indtil de nye rækkehuse står klar på soklen af de to gamle blokke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dernæst kommer turen så til
blok 48, 49 og 50, samt søskendeblokkende 46 og 47, skal pilles ned til kælderniveau.

Oven på de gamle kældre, vokser så de nye rækkehuse op. De der kender til opbygningen af Jørgensgård, undrer sig måske over hvorfor blok 51 ikke blev nævnt ovenfor, og det skyldes at blok 51 ikke skal rives ned, men ombygges til ældre/handicapvenlige boliger og der etableres elevator.

Se de nye billeder ude fra Jørgensgård her..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Samfund, Sønderborg

Ingen områder i Sønderborg er tæt på automatisk nedlukning – se tallet for dit område her

16. april 2021 COVID-19

Nye beregninger fra Statens Serum Institut viser, hvad den såkaldte testjusterede incidens er for hver af landets sogne. Et sogn kan blive lukket automatisk ned, hvis det testjusterede incidenstal er på flere end 400 nye smittede per 100.000 indbyggere, at antal af smittede er på mindst 20 personer og at positivprocenten er mindst to procent. […]

Læs mere...