Lady Walk: Mens der ventes på grønt lys

28. maj 2018 Kultur

Mandag aften begav flere end 3500 kvinder sig ud på enten syv eller tolv kilometers gåtur i udkanten af Sønderborg.

Den årlige Lady Walk blev igen et tilløbsstykke og vejrguderne var med de mange kvinder, der kunne nyde turen i strålende solskin.

“Vi er 45 deltagere fra Ældre Sagen og det er flot. Sidste år var vi 28”, siger Eva Jacobsen til SønderborgNYT. Ældre Sagen har placeret en mand ude på ruten, der sikrer, at de ældre drejer fra og kommer en kortere vej retur.

Musik skal der til

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden de mange kvinder snørede skoen og gik fra SFS-hallen og ud ad landevejen, spillede Broager Brandværns Showband for dem.

“Og vi er kommet i vores nye røde jakker”, siger Ove Petersen, der er formand for musikerne.

Nye uniformaer er ikke billige.

“Men vi er så heldige, at SEs vækstfond har hjulpet med jakkerne og Danfoss og Linak hjalp med køb af de nye skjorter”, siger han. Det er godt for orkestret at have venner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det er det også for de mange kvinder, der er med i Lady Walk – og de fleste er tilmeldt sammen med netop venner eller kolleger.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 Erhverv, Sønderborg

OJ Electronics gennemgang af FNs verdensmål viste overraskende positivt resultat

7. december 2021 Erhverv

OJ Electronics har et ønske om at bidrage til den bæredygtige udvikling. Både lokalt i Sønderborg, men også på det globale marked, hvor virksomheden opererer. Kunder, leverandører og medarbejdere forventer og efterspørger i stigende grad, at virksomheder tager ansvar og deltager i den grønne omstilling. Derfor dykkede QHSE Manager, Margit Søndergaard og en kollega ned […]

Læs mere...