Lady Walk: Mens der ventes på grønt lys

28. maj 2018 Kultur

Mandag aften begav flere end 3500 kvinder sig ud på enten syv eller tolv kilometers gåtur i udkanten af Sønderborg.

Den årlige Lady Walk blev igen et tilløbsstykke og vejrguderne var med de mange kvinder, der kunne nyde turen i strålende solskin.

“Vi er 45 deltagere fra Ældre Sagen og det er flot. Sidste år var vi 28”, siger Eva Jacobsen til SønderborgNYT. Ældre Sagen har placeret en mand ude på ruten, der sikrer, at de ældre drejer fra og kommer en kortere vej retur.

Musik skal der til

Inden de mange kvinder snørede skoen og gik fra SFS-hallen og ud ad landevejen, spillede Broager Brandværns Showband for dem.

“Og vi er kommet i vores nye røde jakker”, siger Ove Petersen, der er formand for musikerne.

Nye uniformaer er ikke billige.

“Men vi er så heldige, at SEs vækstfond har hjulpet med jakkerne og Danfoss og Linak hjalp med køb af de nye skjorter”, siger han. Det er godt for orkestret at have venner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det er det også for de mange kvinder, der er med i Lady Walk – og de fleste er tilmeldt sammen med netop venner eller kolleger.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...