Ladywalk: 3434 kvinder gik tur sammen

27. maj 2019 Sønderborg

Mandag aften gik 3434 kvinder Ladywalk og en stor del af dem ventede med at starte, indtil Sønderborg Garden viste vejen væk fra SFS-hallen og dermed officielt satte turen på enten 7 eller 12 kilometer i gang.

“Vi er godt 3400 kvinder, der går sammen for at hjælpe kvinder”, sagde Rikke Torré fra Sønderborg Handel i sin velkomsttale.

3278 kvinder havde forhåndtilmeldt sig til vandreturen.

Det største hold kom fra Danfoss, der kunne stille med 191 kvinder – og takket være det grænseoverskridende samarbejde kom Team Sydslesvig med hele 119 deltagere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Butterfly Fitness stillede med 110 kondistærke damer.

Alle kvinderne fik en lille rygpose med drikkevarer oig lidt spiseligt. De mange poser var pakket af Blæksprutterne og Sønderborg Produktions-Højskole, der også bemandede vanddepoterne på ruterne.

Der blev også gået Ladywalk mange andre steder i landet.

Næste Ladywalk er den 25. maj 2020.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...