Læser vil have sat lys på Sønderborg Slot

16. november 2016 Kultur

En læser har ringet til sønderborgNYT og det skyldes, at han undrer sig over, der ikke er sat spotlys på Sønderborg Slot i den mørke tid.

“Det ville være rigtigt flot med lys på slottet, så man ikke bare ser et mørkt hul, når man kører over broen”, siger læseren.

Derfor kontaktede SønderborgNYT slottets overinspektør og spurgte, om der er en god forklaring på, der ikke er lys på slottet.

“Der er den enkle forklaring, at fredningsmyndighederne er imod. Der har været forhandlet om sagen i flere runder, men svaret har været nej. Vi har faktisk et møde om det om et par uger, men tilsyneladende er der ingen bevægelse”, siger overinspektør Carsten Porskrog Rasmussen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han kan sagtens forestille sig, der kan laves en smagfuld belysning, men afgørelsen ligger alene hos relevante myndigheder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...