Læser vil have sat lys på Sønderborg Slot

16. november 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

En læser har ringet til sønderborgNYT og det skyldes, at han undrer sig over, der ikke er sat spotlys på Sønderborg Slot i den mørke tid.

“Det ville være rigtigt flot med lys på slottet, så man ikke bare ser et mørkt hul, når man kører over broen”, siger læseren.

Derfor kontaktede SønderborgNYT slottets overinspektør og spurgte, om der er en god forklaring på, der ikke er lys på slottet.

“Der er den enkle forklaring, at fredningsmyndighederne er imod.

Der har været forhandlet om sagen i flere runder, men svaret har været nej. Vi har faktisk et møde om det om et par uger, men tilsyneladende er der ingen bevægelse”, siger overinspektør Carsten Porskrog Rasmussen til SønderborgNYT.

Han kan sagtens forestille sig, der kan laves en smagfuld belysning, men afgørelsen ligger alene hos relevante myndigheder.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Uncategorized

Horst-Günter Rubahn genudnævnt til leder af Mads Clausen Instituttet

23. april 2021 Uncategorized

Professor Horst-Günter Rubahn har siden 2012 bestridt posten som leder for Mads Clausen Instituttet, MCI, under det Tekniske Fakultet på SDU. Han bliver nu genudnævnt til institutleder for de kommende seks år. MCI er placeret i Odense og Sønderborg med cirka lige mange forskere og ansatte de to steder. Instituttet har på uddannelses-, forsknings- og […]

Læs mere...