Læserindlæg: Trist at penge er vigtigere end børn

12. marts 2014 Debat

Tidl. byrådsmedlem Karen Damm, Alssundlisten, skriver:

Sønderborg Kommune giver de unge med trang til at blive under dynen morgenvækning i hjemlige omgivelser.

Det er da glædelig, at der nu efter snart et år vises forståelse for det problem, jeg som byrådsmedlem bragte på banen på daværende tidspunkt. Dengang var der ikke megen opbakning og forståelse for at gøre noget ved det massive pjækkeri, vi har i kommunen.

Karen Damm er glad for, at kommunen ikke står for brandslukningen.

Karen Damm er glad for, at kommunen ikke står for brandslukningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

At problemet ligger i hjemmet, er jo ikke nyt. Det er vigtigt, at der sættes ind med massiv hjælp omkring de ramte familier.

Men, at der skal gå så lang tid, før der vises forståelse for de problemer, vi har i kommunen omkring børn med særligt behov,er skræmmende. Det er godt, det ikke er ildebrande, kommunen skal slukke – så var der for mange brandtomter.

Jeg må beklageligvis erkende, at vi bor i en kommune, hvor besparelser vægter højere end børnene, som jo er vores fremtid. Tankevækkende.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...