Læserindlæg: Trist at penge er vigtigere end børn

12. marts 2014 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Tidl. byrådsmedlem Karen Damm, Alssundlisten, skriver:

Sønderborg Kommune giver de unge med trang til at blive under dynen morgenvækning i hjemlige omgivelser.

Det er da glædelig, at der nu efter snart et år vises forståelse for det problem, jeg som byrådsmedlem bragte på banen på daværende tidspunkt. Dengang var der ikke megen opbakning og forståelse for at gøre noget ved det massive pjækkeri, vi har i kommunen.

Karen Damm er glad for, at kommunen ikke står for brandslukningen.

Karen Damm er glad for, at kommunen ikke står for brandslukningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

At problemet ligger i hjemmet, er jo ikke nyt. Det er vigtigt, at der sættes ind med massiv hjælp omkring de ramte familier.

Men, at der skal gå så lang tid, før der vises forståelse for de problemer, vi har i kommunen omkring børn med særligt behov,er skræmmende. Det er godt, det ikke er ildebrande, kommunen skal slukke – så var der for mange brandtomter.

Jeg må beklageligvis erkende, at vi bor i en kommune, hvor besparelser vægter højere end børnene, som jo er vores fremtid. Tankevækkende.

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...