Læserne tog SønderborgNYT med på ferie – og satte flere læserrekorder

16. august 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Normalt ser vi på SønderborgNYT en mindre nedgang i antallet af læsere i sommerferien, men denne sommers læsertal viser, at mange af vores faste læsere valgte at tage SønderborgNYT med på ferien.

Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2016/08/traf-300×181.png” alt=”traf” width=”300″ height=”181″ />Juli måned bød på en læserrekord med lidt over 147.000 læsere (sessioner) der valgte at følge med på SønderborgNYT og tilsammen læste de flere end 270.000 sider. Samtidig kom vi op over 11.000 ’Synes godt om’ på SønderborgNYTs Facebookside.

Vi glæder os også over, at flere nye annoncører har fundet vej til SønderborgNYT. Den seneste måned har vi budt velkommen til FDF i Sønderborg, Vidar-Ulkebøl Håndbold samt Alskoncerten.dk.

Vi har opdateret vores salgsmateriale, hvor du også finder læsertal, priser og anden nyttig information, hvis du vil bruge SønderborgNYT i din lokale markedsføring.

Du kan finde vores samlede mediekit hér.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...