LAN Game Event på EUC Syd i påsken

16. april 2019 Kultur

Fra onsdag til søndag er der LAN Game Event på EUC Syd i Sønderborg.

Der er knap 100 tilmeldte, som deltager i turneringer som Counter-Strike Global Offensive, League of Legends, Overwatch, Rainbow Six: Siege og andet.

“Vi har denne gang kunnet udvide med to dage, så der spilles fra onsdag til søndag”, siger Stephan Seidel, der er instruktør på praktikcenteret ved data og en af planlæggerne på LAN-eventerne”

“Normalt har vi LAN over en weekend, men vi evaluerer løbende både med de af vores elever, der deltager og med dem, der kommer udefra, og ønsket har helt klart været at få mere tid. Så det har vi forsøgt at efterleve ved at lægge det henover påsken denne gang”, siger han i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle spillere har mulighed for at deltage i alle turneringer og derved spille fx både Rocket League, Overwatch og Counter-Strike. De forskellige spilturneringer bliver nemlig afholdt på forskellige tidspunkter, så når der er ikke to spilturneringer kørende på samme tid, giver det alle spillere mulighed for at spille med på alle turneringer.

“Og så kan man spille noget, der hedder BO1, BO2, BO3 osv., det betyder Best Of 1, 2 eller flere kampe. Og nu hvor vores LAN er længere, kan deltagerne sagtens nå at spille flere kampe mod hinanden, uden at vi er så tidspressede, som vi har været før”, forklarer Nikolas Zdralic, der er elev på praktikcenter Syd Data og en af arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også denne gang er der gode firmaer, der sponsorerer: MM Vision, Multimedia Reparation og Netto står for at levere fine præmier, som deltagerne dyster om.

Der skal findes en vindergruppe inden for hver spillekategori, og der er denne gang også flere piger tilmeldt, så det bliver lidt spændende, om der vil være piger på vinderpodiet på søndag, hvor konkurrencen gøres op.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...