Landsbyforum vil sende 18 mand til Folkemødet

24. november 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

På baggrund af visionen om, at Sønderborg skal være førende i landet, når det drejer sig om at sikre gode levevilkår, arbejdspladser og vækst i landdistrikterne, så deltog 19 repræsentanter fra Landsbylaugene, Landsbyforum og Sekretariat for landdistrikter ved Folkemødet på Bornholm 2016.

Deltagerne har evalueret på indtrykkene, og på denne baggrund ønsker Landsbyforum at sende max.

Artiklen fortsætter under annoncen

18 personer til Folkemødet i 2017 med det primære formål, at deltage som meningsdanner i andres debatter og synliggøre landdistriktsarbejdet i Sønderborg kommune.

Der blev ved deltagelsen af 19 personer fra Landsbyforum, landdistriktsudvalget og forvaltningen ved Folkemødet 2016, bevilliget i alt 45.000 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette beløb var fordelt på følgende poster: kr. 27.000 kr. til overnatning og transport, kr. 10.000 kr. til ”På-gensyn-pakke” i form af ”VM i Synnejysk” som indslag i landdistriktsteltet, og endelig 8.000 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

til deltagelse i fællesteltet: ”Det landdistriktspolitiske telt”.

I prisen var der mulighed for, at Landdistriktsudvalget kunne være vært ved en debat samt deltage i flere panel-debatter om aktuelle emner i landdistrikterne.

Landdistriktsudvalget har igen fået mulighed for at deltage i ”Det fælles landdistriktspolitiske telt 2017” og være vært ved et debatoplæg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Emnet vil denne gang være ”Benefit 4 Regions”.

Forvaltningen indstiller, at der sættes 60.000 kr. af til 18 deltagere fra Landsbylaugene, Landsbyforum og Landdistriktsudvalget, idet byrådsmedlemmer sikres deltagelse på anden vis.

Nu skal det politiske udvalg så tage stilling til sagen på et møde den 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

december.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...