Landsforeningen: Lokalforeningen Ligeværd Sønderborg eksisterer ikke

23. november 2018 Sønderborg Skrevet af: Ole Kæhler

Bent Mikkelsen, Landsforeningen Ligeværd – Forældre og Netværk, skriver:

Jørn Thrane har i SønderborgNYT  fremsat en række påstande, som vi fra Landsforeningen Ligeværd Forældre og Netværk ingenlunde kan genkende.

Landsforeningen gjorde alle medlemmerne af Ligeværd i Sønderborg-området opmærksom på, at indstillingen til generalforsamlingen i Lokalforeningen ville have den konsekvens, at Lokalforeningen blev nedlagt.

Da de få medlemmer, der deltog i generalforsamlingen, valgte at følge indstillingen har Landsforeningens advokat tilskrevet Jørn Thrane, at Lokalforeningen Ligeværd Sønderborg dermed er nedlagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Landsforeningen har efterfølgende meddelt Sønderborg Kommune, at Jørn Thrane ikke tegner Ligeværd, og at alle medlemmerne af Ligeværd i Sønderborg-området er orienteret om, at man er velkommen til at blive tilknyttet Lokalforeningen Ligeværd Sønderjylland.

I forbindelse med beslutningen om udmeldelse af Landsforeningen Ligeværd, besluttede Lokalforeningen Ligeværd Sønderborg at forsætte arbejdet under navnet Ligeværd Sønderborg.

Læs Jørn Thranes udtalelser HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

2. marts 2024 Kultur, Sønderborg

MGK-eleverne fik vist hvad de kan

2. marts 2024 Kultur

I dag, lørdag, klokken 15 begyndte musikken at spille i Musikskolens foyer og i salen, hvor en længere række MGK-elever viser, hvad de indtil videre har lært. I eftermiddagstimerne var det især de elever, som prøver at lære den klassiske musik at kende, der optrådte i salen efter der var varmet op med nogle sange […]

Læs mere...