Landsforeningen: Lokalforeningen Ligeværd Sønderborg eksisterer ikke

23. november 2018 Sønderborg

Bent Mikkelsen, Landsforeningen Ligeværd – Forældre og Netværk, skriver:

Jørn Thrane har i SønderborgNYT  fremsat en række påstande, som vi fra Landsforeningen Ligeværd Forældre og Netværk ingenlunde kan genkende.

Landsforeningen gjorde alle medlemmerne af Ligeværd i Sønderborg-området opmærksom på, at indstillingen til generalforsamlingen i Lokalforeningen ville have den konsekvens, at Lokalforeningen blev nedlagt.

Da de få medlemmer, der deltog i generalforsamlingen, valgte at følge indstillingen har Landsforeningens advokat tilskrevet Jørn Thrane, at Lokalforeningen Ligeværd Sønderborg dermed er nedlagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Landsforeningen har efterfølgende meddelt Sønderborg Kommune, at Jørn Thrane ikke tegner Ligeværd, og at alle medlemmerne af Ligeværd i Sønderborg-området er orienteret om, at man er velkommen til at blive tilknyttet Lokalforeningen Ligeværd Sønderjylland.

I forbindelse med beslutningen om udmeldelse af Landsforeningen Ligeværd, besluttede Lokalforeningen Ligeværd Sønderborg at forsætte arbejdet under navnet Ligeværd Sønderborg.

Læs Jørn Thranes udtalelser HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Sygeplejerskerne er på gaden

19. juni 2021 Erhverv

Natten til lørdag – fra midnat – nedlagde flere end 5000 danske sygeplejersker arbejdet. Mandag stemte et flertal af sygeplejerskerne nemlig nej til den nye overenskomst, som Dansk Sygeplejeråd, Danske Regioner og Danske Kommuner for fire uger siden forhandlede på plads i Forligsinstitutionen. Siden er det ikke lykkedes parterne at samle opbakning til en ny […]

Læs mere...