Landsforeningen: Lokalforeningen Ligeværd Sønderborg eksisterer ikke

23. november 2018 Sønderborg

Bent Mikkelsen, Landsforeningen Ligeværd – Forældre og Netværk, skriver:

Jørn Thrane har i SønderborgNYT  fremsat en række påstande, som vi fra Landsforeningen Ligeværd Forældre og Netværk ingenlunde kan genkende.

Landsforeningen gjorde alle medlemmerne af Ligeværd i Sønderborg-området opmærksom på, at indstillingen til generalforsamlingen i Lokalforeningen ville have den konsekvens, at Lokalforeningen blev nedlagt.

Da de få medlemmer, der deltog i generalforsamlingen, valgte at følge indstillingen har Landsforeningens advokat tilskrevet Jørn Thrane, at Lokalforeningen Ligeværd Sønderborg dermed er nedlagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Landsforeningen har efterfølgende meddelt Sønderborg Kommune, at Jørn Thrane ikke tegner Ligeværd, og at alle medlemmerne af Ligeværd i Sønderborg-området er orienteret om, at man er velkommen til at blive tilknyttet Lokalforeningen Ligeværd Sønderjylland.

I forbindelse med beslutningen om udmeldelse af Landsforeningen Ligeværd, besluttede Lokalforeningen Ligeværd Sønderborg at forsætte arbejdet under navnet Ligeværd Sønderborg.

Læs Jørn Thranes udtalelser HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...