Landsholdsspiller og lokal heltinde vinder Volley Challenge i Borgen

22. august 2015 Kultur

topSom højdepunkt på en uge med Volley Challenge i Borgen Shopping, blev de besøgende udfordret af Landsholdsspilleren Simon Bitsch og Beachvolley talentet Morten Overgaard i den store Volley Challenge dyst.

Begge gav, sammen med Sønderborg Volleyball Klubs unge talenter, gæster hård kamp til stregen samt motiverede de besøgende til en ekstra indsats i udfordringerne, som stod i Sport24 og Sportsmaster.

Artiklen fortsætter under annoncen

På en sikker 1. plads kom den danske landsholdsspiller Simon Bitsch sammen med det lokale talent Marie Gørtz.

Volley Challenge Dysten bestod af tre hold bestående af henholdsvis en elitespiller og en talentspiller, som skulle kæmpe imod hinanden i de alt 35 udfordringer.

Hold 1 bestående af landsholdsspiller Simon Bitsch og talentspiller Marie Gørtz lagde hårdt ud, da Simon lavede et smash målt til imponerende 340cm i højden og Marie nåede en højde på 265 cm.

Hold 2 med Moten Overgaard og talentspiller Camilla Elgaard Rasmussen imponerede med deres springhøjde. Camilla afsluttede med at hoppe 70 cm og Morten slog alle rekorder med at hoppe 105 cm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hold 3 bestående af Sønderborg talentet Casper Nissen og talenttræner Thomas Bjørn-Lüthi så ud til at skulle ende på en sikker sidsteplads i dysten. Især efter Thomas kun havde en blokhøjde på 270 cm. Men efter Casper valgte at slå Mortens rekord og hoppede 110 cm, var dysten igen helt åben.

Vinderne af dysten blev fundet ved at lægge holdets resultater sammen, og det hold der havde opnået det bedste resultat i den enkelte dyst vil få 3 point, anden bedst 2 point og tredje bedst 1 point.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. pl – Simon Bitsch og Marie Gørtz 12 point

2. pl. – Thomas Bjørn-Lüthi og Casper Nissen 10 point

3. pl. – Morten Overgaard og Camilla Elgaad Rasmussen 8 point

Volley Challenge et hit for børn og unge

Alle besøgende i Borgen havde mulighed for at blive udfordret af Elitespillerne og Sønderborgs lokale volleytalenter. Og det blev de. Mere end 250 diplomer blev delt ud til børn og unge, der besøgte Borgen. Og alle var enige om én ting: Det var sjovt og hårdt at kæmpe med og imod spillerne i Volley Challenge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spil Kidsvolley i Sønderborg Volleyball Klub

Flere af de fremmødte havde prøvet kidsvolley i skolen og var især glade for at møde spiller fra Sønderborg Volleyball Klub. Flere var meget interesseret i at spille kidsvolley i Sønderborg. Og det kan man. Sønderborg Volleyball Klub træner kidsvolley tirsdage fra 17-18 og torsdag fra 17.30-18.30 i Alssund gymnasiums hal.

Ved spørgsmål og uddybende information kan I kontakte: Thomas Bjørn-Lüthi, Ekstern Event Manager, Dansk Volleyball Forbund, tlf.: 6130 3941

Artiklen fortsætter under annoncen

 

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...