Landsholdstræner Nikolaj Jacobsen kommer til Sønderborg

6. december 2022 Sport
Nikolaj Jacobsen. Pressefoto
Nikolaj Jacobsen. Pressefoto

Til foråret, den 24. maj, kan du møde landstræneren for de danske håndboldherrer, Nikolaj Jacobsen, i Alsion, i et unikt foredrag, hvor du kommer helt tæt på manden, der har skrevet sig ind i håndboldhistorien og vundet danskernes hjerter med sin store personlighed og sine exceptionnelle bedrifter som spiller og ikke mindst træner., skriver Tikko, som er arrangør.

Vejen til succes

Gennem hele sin barndom og opvækst havde Nikolai Jacobsen hørt om det danske VM-sølv i 1967, men han nåede ikke selv i nærheden af VM-medaljer i den aktive karriere, han måtte indstille på grund af skader.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden gik han trænervejen, og så lykkedes alt for Nikolaj Jacobsen, der har indskrevet sig på de allerforreste sider i dansk og international håndboldhistorie med foreløbig to gange VM-guld og en OL-sølvmedalje på cv’et.

Verdens bedste

Nikolaj Jacobsen fortæller om de menneskelige tricks, han benytter for at få sine spillere til at yde mere og bedre, end de selv troede var muligt.

Med masser af underholdende anekdoter forklarer Nikolaj Jacobsen, hvordan han flere gange har taget hårde opgør med det eksisterende, fordi der altid er andre veje at gå end de konventionelle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nikolaj ved langtfra altid bedre – men han ved, hvad der fungerer for ham, når han skal få en samling individualister til at fungere som en homogen enhed. Og det er derfor, han er ’Verdens Bedste Nikolaj’.

Du finder din billet her på Koncertsalen Alsions hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...