Lansen: Heidis Bierbar sikrer drikkevarer og god stemning

9. juni 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Steven Redd Andersson og den øvrige stab i Heidis Bierbar i Sønderborg venter spændte på, at Ringriderfesten bliver skudt i gang.

“Den seneste tid har jeg haft rigtigt travlt med at få en masse aftaler i hus”, siger Steven Redd Andersson til SønderborgNYT. Aftaler handler om borde, siddepladser, levering af øl og alverdens andre ting. Han har altid følt sig mest tryg ved, at der er skriftlige aftaler.

“Og så er der nogle, der sender en sms og andre siger, det ikke er nødvendigt. Det er da skønt at opdage, der er mennesker, for hvem et ord er et ord”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Selvfølgelig er jeg helt rolig ved, at det er sådan og vi alle har jo interesse i, at årets Ringriderfesten bliver supergod”.

Lansen-konceptet er enkelt

IMG_8139

“I Heidis Bierbar er vi gode til at sælge drikkevarer og skabe god stemning. Det er det samme, vi vil gøre i Lansen til Ringriderfesten, hvor det er TipTop, TopSeven og vores gæster, der laver selve festen”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Selvfølgelig er vi spændte på at opleve TopSeven i det store telt, hvor rigtigt mange mennesker kan feste på en gang”, siger Steven Redd Andersson. Fredag er der sat tarteletter på menukortet og lørdag er der Jægergryde.

“Og tilmeldingerne er begyndt at strømme ind allerede nu. Det vil først toppe de sidste to uger op til Ringriderfesten”, siger han.

“Vi lover også vores gæster, at de bliver betjent af nogle rutinerede bartendere. Vi tager nemlig staben fra Heidis Bierbar med til Ringriderfesten”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere og tilmeld dig HER

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 KV21, Sydals, Debat

KV21 – Debat: Udledning af spildevand til vores søer og vandløb er et velkendt problem

18. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Jens Liebe-Lindgreen, Konservative, skriver:  Havet omkring Als og Sundeved lider under massivt iltsvind og folk står i kø for at give landbruget skylden.  Jeg skal være den sidste til at sige at landbruget er uden skyld i udledning af kvælstof til havet, ligesom landbruget selv tager problemet alvorligt og arbejder ihærdigt på en reducering […]

Læs mere...