Lars Nielsens træner-gerning begyndte i det små

3. februar 2016 Sønderborg

Dengang Lars Nielsen, som nu er cheftræner i FC Sønderborg, begyndte sin trænergerning, så var forklaringen

jpg” alt=”Lars Nielsen er Årets Træner” width=”158″ height=”237″ /> Lars Nielsen er Årets Træner

ganske enkel.

“Vi manglede nogle gange en træner på det hold, jeg selv spillede på og så tog jeg opgaven. Senere blev jeg træner for microput, hvor min søn spillede og så fulgte jeg ellers med ham i adskillige år”, siger Lars Nielsen, der netop er kåret som Årets Træner i Danmarksserien.

Gennem årene begyndte han at dygtiggøre sig som træner gennem en masse kurser.

FC Sønderborg

I 2008 begyndte Lars Nielsen at træne spillere i FC Sønderborg, hvor han har haft fornøjelsen selv at have fulgt flere af spillerne, siden de kom med i elitesatsningen.

“Jeg synes, det er udfordrende at være med i udviklingsarbejdet, hvor udviklingen jo både gælder mig selv som træner og holdet”, siger Lars Nielsen til SønderborgNYT.fc sønderborg

Undervejs kommer der nye spillere og nogle af de kendte ansigter forsvinder fra holdet. Nogle vælger selv at sige stop og andre får at vide, at det er slut.

“Det er da ikke rart at sige til en spiller, at han ikke længere er en af dem, vi vil satse på”, siger Lars Nielsen. Han synes selv, at han kan klare at gøre det, fordi det handler om FC Sønderborg som heldhed og ikke alene den enkelte spiller.

Så længe Lars Nielsen og FC Sønderborg kan udvikles sammen, så længe bliver Lars Nielsen ved med at stå for træningen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk