Lazy Dog-ejer Kacper Stefanski: Brandfolkene gjorde et godt stykke arbejde

5. februar 2020 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag citerede dagbladet BT Lazy Dog-ejer Simon Stefanski for st sige:

“Brandmændene handlede som amatører ved at hælde vand på den brændende olie”.

Han sagde videre:

“Brandfolkene lyttede ikke til os. I stedet hældte de vand direkte på den brændende olie. Det forårsagede en eksplosion og hele stedet begyndte at brænde”.

Beredskabschefen sagde onsdag til SønderborgNYT, at da brandmændene kom ind i Lazy Dog, så handlede det ikke blot om flammer i en friture, men om ild i nogle brandgasser, der hang under loftet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dygtige brandmænd

Efter at ha’ læst SønderborgNYTs artikel med BT-citater samt beredskabschefens forklaring, skrev Simon Stefanskis bror, Kacper Stefanski til SønderborgNYT, at BT har misforstået ham.

“Det er ikke i orden, når SønderborgNYT bruger citater, der bygger på en anden avis’ misforståelser. Det er vigtigt for os, at der ikke er nogen, der tror, vi kalder Sønderborgs brandmænd for amatører. De gjorde deres arbejde godt”, skriver Kacper Stefanski.

Simon og Kacper Stefanski er ejere af Lazy Dog.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beredskabschefen fortalte til SønderborgNYT, at der onsdag er teknikere på brandstedet – og de vil kortlægge, hvor branden startede og hvordan den udviklede sig.

 

 

22. maj 2024 Politik, Sønderborg

Nu kan kommunen igen hjælpe projekter med mellemfinansiering

22. maj 2024 Politik

På Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag, blev det blandt andet besluttet, at kommunen igen skal tilbyde mellemfinansiering til lokaleprojekter, der har fået tilsagn om støtte. ”Vi er i den situation, at det igen er muligt at hjælpe, så er der lokale projekter, som har fået tilsagn og støtte fra eksempelvis LAG, så skal de endelig […]

Læs mere...