Leder stadig efter kvinde i Alssund – kan du hjælpe med oplysninger?

20. juni 2021 112

Ved midnatstiden fløj redningshelikopteren, som har hjulpet Sønderborg Brand og Redning med at lede efter en midaldrende kvinde – iført grøn jakke eller trøje – i Alssund, retur til flyvestationen, men Brand og Redning har stadig to både i vandet og fortsætter med at lede.

“Det betyder, at eftersøgningen ikke er indstillet – og vi melder ud, hvis der kommer nyt om kvinden”, siger politiets vagtchef til SønderborgNYT.

“Vi ved jo ikke, om kvinden er hoppet ud fra broen eller ikke. Og jeg opfordrer hende til, at hun kontakter os – og det er ikke fordi vi vil give hende en bøde. Vi er bekymrede og det er der sikkert også pårørende, der er”, siger vagtchefen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag aften omkring klokken 22 blev der ringet 112, fordi nogen havde set en midaldrende kvinde iført grøn jakke eller trøje på Alssundbroen – og pludselig var hun væk – og ved du, hvem kvinden er og navnlig hvor hun er, så vil politiet meget gerne høre fra dig på telefon 1-1-4.

Opkaldet gjorde, at Brand og Redning blev alarmeret og de hastede til Alssund, hvor de satte deres båd i vandet og begyndte at lede efter kvinden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...