Ledig: Vil du bruge din uddannelse – så læs her

24. januar 2015 Erhverv

Hvis du er en af de mange, der mindst har en bachelor og alligevel ikke er i arbejde, så er der al mulig grund til at lægge vejen forbi Hotel Scandic mandag eftermiddag, hvor Marck Thorning fortæller, hvad det er Fiqtiv kan hjælpe dygtige ledige med.

Marc Thorning gør kloge, lokale hoveder synlige.

Marck Thorning gør kloge, lokale hoveder synlige.

10923500_10205905465814918_2660400881761780176_n

“Jeg mener ikke, det er muligt at lave såkaldte jobsøgningskurser for både akademikere og ufaglærte efter samme skabelon, så jeg satser på at hjælpe de veluddannede”, siger Marck Thorning til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netop højtuddannede er dem, som virksomhederne leder efter – og faktisk behøves de bare åbne vinduerne og kigge ud i gaderne. De højtuddannede bor her allerede.

“I Fiqtiv opdaterer vi de højtuddannede, så de er klar til at springe ind i virksomhederne og levere varen fra dag ét”, siger Marck Thorning. Han ved, at virksomhederne helst vil ansætte medarbejdere, der allerede er i job, fordi man så kan være sikker på, de er oppe i de gear, der kræves.

“Jeg synes, at virksomhedslederne skal lægge vejen forbi vores intro mandag eftermiddag, så de kan høre, at Fiqtiv kan sikre dem medarbejdere med de kvalifikationer, der efterspørges”, siger Marck Thorning.  I modsætning til for eksempel headhunterfirmaerne, så skal Fiqtiv ikke have penge for at tilbyde de rette mennesker til de ledige job.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Erhverv, REGIONALT

Thue Hvorslev bliver ny administrerende direktør for Sygehus Sønderjylland

30. november 2022 Erhverv

Region Syddanmark ansætter pr. 1. januar Thue Hvorslev som ny administrerende sygehusdirektør på Sygehus Sønderjylland, der omfatter sygehusene i Sønderborg, Aabenraa og Tønder. Thue Hvorslev er kommer fra en stilling som hospitalschef på Dansk Gigthospital. Her har han siden 2011 haft hovedansvaret for blandt andet hospitalets samlede drift, økonomi og udvikling. I sit nye job, […]

Læs mere...