Leif Maibom: 70 procent af revybilletterne er allerede solgt

2. maj 2016 Kultur

Vi har nu solgt næsten 70procent af de 22.000 billetter, der er sat til salg, og det betyder faktisk, at vi er langt foran sidste års salg.

Og håndværkerne er også en del af holdet.” width=”300″ height=”200″ /> Hele revyholdet knokler for at blive klar til premieren. Og håndværkerne er også en del af holdet.

Der er allerede udsolgt på alle eftermiddagsforestillingerne, de lørdage hvor vi spiller dobbelt, og flere af aftensforestillingerne er også ved at være udsolgte, skrive Leif Maibom i en pressemeddelelse.

Vi er naturligvis super glade for det gode forsalg, der jo nok til dels skyldes, at revyen sidste år var nomineret i tre kategorier – både ved Revyernes Revy og ved TV Charlies Revy-Galla.

Så der er noget at leve op til, det ved vi, så vi knokler fra morgen til sen aften for at lave endnu en revy i den absolutte topklasse.

Jubilæumshæfte

Vi ved godt, at 35 sæsoner ikke er et rigtigt jubilæum. Men selv et halvt jubilæum-jubilæum kan man jo godt fejre – eller bare gøre noget ekstra ud af.

Så vi har – med støtte fra Sydbank Fonden – lavet et lille festligt jubilæumshæfte. 28 glade sider med masser af sjove billeder og historier fortalt af nogle af de mange skuespillere, forfattere og instruktører der har medvirket gennem årene.

Hæftet får titlen ‘Blot til lyst’ og kan købes i revyen.

Er Carl Holst med… Er Prinsgemalen…undskyld Prinsen?

Vi kan kun svare to gange JA!

Men ellers er vi jo ikke meget for at løfte sløret for numrene i revyen, men vi kan da også afsløre:

at Linse Kessler fylder 50, Donald Trump 70 og Dronning Elisabeth 90

at Inger Støjberg har travlt. Meget travlt

at der kommer københavnere til Sønderborg

og at Thorleif har sølvbryllup

Du kan købe dine revybilletter HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk