Leif Maibom forlænger revysæsonen – og successen overrasker ikke Lone Rødbroe og Jacob Morild

16. juni 2017 Kultur

Sønderborg Sommerrevy har spillet Når Enden Er Go’ flere gange og nu, hvor skuespillerne ved, hvordan publikum reagerer på forestillingen, kan de fortælle, om det er overraskende, så stor en succes Leif Maiboms afskedsrevy er.

“Vi fik supergode anmeldelser, men det kommer ikke bag på mig. Det er sådan, at vi altid arbejder på at lave det bedste. Der er jo ingen, der satser på at lave en middelmådig revy”, siger Lone Rødbroe til SønderborgNYT.

“Og det er rigtigt dejligt at gå på scenen igen og igen og mærke publikum er med”, siger hun videre.

Fordi revyen kom fra start med masser af medvind, så synes Lone Rødbroe, der gik nogle dage, inden det blev “hverdag” i revyen.

Jacob Morild og Lone Rødbroe.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og nu mærker vi, hvor glade publikum er for Leif Maibom og hvor er det dog flot, han runder af så flot. Han hædres ikke for noget, han var, men for det, som han er”, siger Lone Rødbroe.

Ny mand på holdet

Jacob Morild er ny mand på holdet og er heller ikke det mindste forbavset over, at Når Enden Er Go’ bliver så sflot modtaget af både anmeldere og  revypublikum.

“Det skyldes to ting. For det første har Leif Maibom samlet et godt hold og så er det jo hans sidste gang på scenen. Mange kommer for at sige farvel og så stiger billetsalget og forventningerne”, siger Jacob Morild til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men antallet af solgte billetter siger jo ikke alt.

“Vi mærker på scenen at publikum er med fra start og at de glæder sig”, siger Jacob Morild.

Og aften efter aften slutter med stående bifald, og vil du have den oplevelse med, så er der om at få købt billet.

Og fordi der allerede er solgt rigtigt mange billetter, så har Leif Maibom netop forlænget revyen, så der spilles forestillinger en uge ind i august.

Billetterne finder du HER

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT har været en tur bag kulisserne i revyen – og du kan se billederne ved at trykke på billedikonet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk