Leif Maibom garanterer for endnu en Sommerrevy

27. juli 2014 Kultur

Johnna og Leif Maibom har ikke tænkt sig at skifte deres såkaldt almindelige tilværelse ud med efterløn og masser af golf eller andet, der kan fylde tiden ud. De er allerede i gang med at tænke på Sønderborg Sommerrevy 2015 – og på Hotel Comwell kan Helle Miang, Klaus Græns og Mette Pedersen sætte sig sammen og tænke i eventuelle fornyelser til buffetten. I 2014 havde de efter mange og grundige overvejelser stykket en ny af slagsen sammen og nu ved de, at det med forandringer og fornyelse blev virkeligt godt modtaget af gæsterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Visse ting taler for fordelene ved et skift af trosretningen.

Visse ting taler for fordelene ved et skift af trosretningen.

– Jeg garanterer, der er revy igen næste år, siger Leif Maibom, der lørdag stod på scenen for sidste gang i årets udgave af Sønderborg Sommerrevy. Årets sidste forestilling var krydret med små finurligheder. Blandt andet kom der en del ekstra giraffer på scenen i åbningsnummeret – og så blev det ligesom gjort lidt mere tydeligt, hvad det vil sige, at der venter muslimske mænd en masse jomfruer, når de forlader denne verden. Nemlig ved at der i den sidste forestilling blev sendt unge piger i bikini på scenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om det så flere af herrerne til at skifte tro den næste tid, må vi vente med at se.

Måske giver Leif Maibom en lidt større rolle til Svend Aage Kjær i den næste revy.

Måske giver Leif Maibom en lidt større rolle til Svend Aage Kjær i den næste revy.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

– Holdet til næste sæson er sat, siger Leif Maibom. Han vil ikke afsløre det mindste om, hvem der skal med. Helt sikkert er det, at Trine Gadeberg ikke skal. Hun bruger lige en sæson i Odense.

Svend Aage Kjær deltog som knallertkørende krydderi i den sidste forestilling. Til september afslører Johnna og Leif Maibom, om der er tænkt en større rolle til netop ham.

– Vi har spillet 44 forestillinger og hele 94 procent af samtlige billetter blev solgt, siger Leif Maibom, der har al mulig grund til at være fuldtidsglad.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...