Leif Maibom: Heldigvis flytter Sommerrevyen ikke

2. maj 2014 Kultur

– Det er hårde tider for Sønderborg. Skat røg til Tønder, Politiet til Esbjerg, Kasernen til Varde og Sygeplejeskolen til Aabenraa. Men vi kan med glæde meddele at hverken Staten eller Region Syd har planer om at flytte Sønderborg Sommer Revy.

Ordene kommer fra direktør Leif Maibom, der står fast på, at Sønderborg Sommerrevy skal blive i Sønderborg.

Se & Hør har sagt god for økonomien, så nu arbejdes der videre frem til premieren.

Se & Hør har sagt god for økonomien, så nu arbejdes der videre frem til premieren.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Stat og region siger enstemmig, at de vil hverken eje eller have revyen, så vi kan med glædestårer i øjnene og taknemmelighed i stemmen meddele, at vi bli’r i Sønderborg.

Og derfor er de snart klar til den 33. sæson i højeste humør og med orden i økonomien.

– For vi må indrømme, at der efter sidste års revy var lidt kludder med en del bilag. En overgang troede vi faktisk, vi havde haft Lars Løkke ansat, men nu er alt på plads. Der er igen orden i økonomien, alle bilag passer ifølge de kreditkortoplysninger vi har fået direkte fra Se og Hør.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det viste sig i øvrigt at bilagskludderet fejlagtigt skyldtes, at scenemester Lars Rødbroe havde trukket fortæppet fra – lidt for mange gange, siger revydirektøren.

Den næste tid øver revyholdet i Vanløse, men den 9. maj kommer hele flokken til Sønderborg, hvor der skal øves på livet løs frem til 31. maj, hvor der er premiere.

Hvis du endnu ikke har sikret dig en revybillet, så kan den bestilles ved at klikke på revyens banner til højre. Du kan også ringe på 74 42 87 02 hverdage mellem 11 og 15.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...