Leif Maibom: Revy-eksperter glemte helt fakta

12. februar 2015 Kultur

Leif Maibom er i fuld gang med at forberede Danmark For Tolket, dette års Sommerrey. Så var han pludselig så heldig at høre Kulturknuserne på P1 udtale sig om revy. Og eksperter er jo altid gode at lægge ører til.revy

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har lige hørt Kulturknuserne på P1 udtale sig om dansk revy her og nu. Den ene sagde frejdigt, at han aldrig havde set en revy. Jo, måske på tv. Hvorefter han belærte lytterne om, hvordan revyen måske havde en chance for at overleve”, siger Leif Maibom.

“Den kvindelige knuser havde set Tam Tam i Tivoli i sommer, hvor ‘hende der, der blev skadet … Bodil Jørgensen… vist var med, og hun sagde noget, der fik rækken af mænd til at grine’. Hun rodede sig osse ud i noget med cabaret, som hun mente nok var mere erotisk og en tysk idé”.

Artiklen fortsætter under annoncen

I det såkaldte ekspertråd sad også Henrik Palle.

Trods såkaldte eksperters tanker om revy, så sælges der masser af revybilletter i Sønderborg og andre steder.

Trods såkaldte eksperters tanker om revy, så sælges der masser af revybilletter i Sønderborg og andre steder.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og Henrik Palle mente helt bestemt at nu er revyen gravmoden. De så alle bort fra den kendsgerning at tilskuertallet har været flot stigende gennem de sidste mange år”, siger Leif Maibom, der altid nyder at høre velorienterede eksperter udtale sig.

“De kalder sig Kulturknusere. Det er sgu’ sjovt”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...