Leif Maibom: Revy-eksperter glemte helt fakta

12. februar 2015 Kultur

Leif Maibom er i fuld gang med at forberede Danmark For Tolket, dette års Sommerrey. Så var han pludselig så heldig at høre Kulturknuserne på P1 udtale sig om revy. Og eksperter er jo altid gode at lægge ører til. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2015/02/IMG_9680-300×247.jpg” alt=”revy” width=”300″ height=”247″ />

“Jeg har lige hørt Kulturknuserne på P1 udtale sig om dansk revy her og nu. Den ene sagde frejdigt, at han aldrig havde set en revy. Jo, måske på tv. Hvorefter han belærte lytterne om, hvordan revyen måske havde en chance for at overleve”, siger Leif Maibom.

“Den kvindelige knuser havde set Tam Tam i Tivoli i sommer, hvor ‘hende der, der blev skadet … Bodil Jørgensen… vist var med, og hun sagde noget, der fik rækken af mænd til at grine’. Hun rodede sig osse ud i noget med cabaret, som hun mente nok var mere erotisk og en tysk idé”.

I det såkaldte ekspertråd sad også Henrik Palle.

Trods såkaldte eksperters tanker om revy, så sælges der masser af revybilletter i Sønderborg og andre steder.

Trods såkaldte eksperters tanker om revy, så sælges der masser af revybilletter i Sønderborg og andre steder.

“Og Henrik Palle mente helt bestemt at nu er revyen gravmoden. De så alle bort fra den kendsgerning at tilskuertallet har været flot stigende gennem de sidste mange år”, siger Leif Maibom, der altid nyder at høre velorienterede eksperter udtale sig.

“De kalder sig Kulturknusere. Det er sgu’ sjovt”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk