Leif Maibom ved roret i næste års Sønderborg Sommerrevy

20. juli 2016 Kultur

Revydirektør Leif Maibom har skrevet sig selv ind på det hold, der skal sikre, at der også er en udgave af Sønderborg Sommerrevy i 2017.

Johnna og Leif Maibom Foto: Ole Kæhler

Johnna og Leif Maibom Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er en del, der har snakket om, at jeg nok stopper nu, hvor vi runder revysæson nummer 35. Men det gør jeg ikke”, siger Leif Maibom til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Sønderborg Sommerrevy 2017 igen bliver med Jeanne Boel som instruktør

Holdet er sat, men bliver først offentliggjort i forbindelse med starten på billetsalget den 4. oktober.

“Kontrakterne skal jo lige skrives under, inden jeg vil sige, hvem der skal være med”, siger Leif Maibom.

Revysæsonen rykkes

Artiklen fortsætter under annoncen

Premieren bliver næste år  en uge senere – den 3. juni – fordi revyen har flyttet sin brug af teatersalen efter et ønske fra kommunen. Sønderborg skal nemlig i sidste uge af april være vært ved en stor børneteaterfestival.

“Vi vil selvfølgelig ikke forhindre kommunen i at få et sådant arrangement til byen, selvom vi helst vil starte lidt tidligere, siger Leif Maibom.

“Vi flytter derfor sæsonen, og det kan betyde, at revyen for første gang kan komme til at spille ind i første uge af august”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...