Leif Maibom ved roret i næste års Sønderborg Sommerrevy

20. juli 2016 Kultur

Revydirektør Leif Maibom har skrevet sig selv ind på det hold, der skal sikre, at der også er en udgave af Sønderborg Sommerrevy i 2017.

“Der er en del, der har snakket om, at jeg nok stopper nu, hvor vi runder revysæson nummer 35. Men det gør jeg ikke”, siger Leif Maibom til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Sønderborg Sommerrevy 2017 igen bliver med Jeanne Boel som instruktør

Holdet er sat, men bliver først offentliggjort i forbindelse med starten på billetsalget den 4. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Kontrakterne skal jo lige skrives under, inden jeg vil sige, hvem der skal være med”, siger Leif Maibom.

Revysæsonen rykkes

Premieren bliver næste år  en uge senere – den 3. juni – fordi revyen har flyttet sin brug af teatersalen efter et ønske fra kommunen. Sønderborg skal nemlig i sidste uge af april være vært ved en stor børneteaterfestival.

“Vi vil selvfølgelig ikke forhindre kommunen i at få et sådant arrangement til byen, selvom vi helst vil starte lidt tidligere, siger Leif Maibom.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi flytter derfor sæsonen, og det kan betyde, at revyen for første gang kan komme til at spille ind i første uge af august”.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...