Leif og Johnna Maibom går nu – som aftalt – helt ud af Sønderborg Sommer Revy

29. september 2020 Kultur

Da revysæsonen sluttede i 2017, startede generationsskiftet i Sønderborg Sommer Revy. Jeanne Boel og Klaus Kristensen overtog år efter år ejerdelene, og er fra 1. oktober eneejere. Generationsskiftet er fuldbragt.

De fire er dog enige om, at den endelig overdragelse ikke skal fejres i år.

“I år er Revyens økonomi ikke til fest. Vi ved kun, at coronakrisen vil resultere i et underskud, men vi aner stadig intet om, hvor stort det bliver”, siger Jeanne Boel i en pressemeddelelse.

“Fordi myndighederne jo ikke ligefrem opfordrer til store fester, har vi valgt at udsætte festen til næste sommer, hvor vi vil tage en festlig og revymæssig afsked med Johnna og Leif Maibom”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil da, siger Johnna og Leif Maibom 1000 tak til det trofaste stampublikum, til skuespillere, sponsorer, musikere, teknikere, instruktører, koreografer, kostumiers og ikke mindst til Hotel Sønderbogs Strands ledelse og personale.

“Vi har virkelig været privilegerede”, siger Leif Maibom.

“Det lokale publikum var med os fra starten og er kun vokset og vokset, ligesom vi aldrig har mødt andet end velvillighed og hjælp fra byens erhvervsliv. Vi håber, at alle vil lade deres støtte og opbakning gå videre til Jeanne Boel og Klaus Kristensen, så Sønderborg også fremover kan være hjemsted for en af landets største revyer”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Revyen, der startede i det små i 1982, er gennem årene vokset til en landets største, der hvert år tiltrækker mange tusinde gæster til Sønderborg, ligesom den gennem årene har modtaget mange priser ved Revyernes Revy.

Nu kører Jeanne Boel og Klaus Kristensen revyen videre, og på trods af den kaotiske situation med coronaen, har de ikke mistet humøret, men agter at kæmpe videre for at bringe revyen sikkert igennem krisen.

“Vi håber at Sønderborgs trofaste publikum og erhvervsliv fortsat vil støtte revyen. Samtidig takker vi Johnna og Leif  Maibom for et givende og gnidningsfrit overtagelsesforløb. De har givet plads, lært os meget og udvist stor forståelse. Det er store sko, der skal fyldes ud, og det er jo utroligt, når man tænker på Leifs højde”, siger Jeanne Boel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aktivt pensionistliv venter

Johnna og Leif Maibom kan nu se frem til en aktiv pensionisttilværelse. For Johnna Maiboms vedkommende bliver det nok mest med fokus på familie og venner samt strik til forsvarsløse børnebørn. Leif Maiobom siger, at han nu vil kaste sig over de skuespil- og forfatteropgaver, som han finder interessante, så det bliver helt sikkert ikke det sidste, vi hører fra ham, for som han siger:

“Jeg har da Thorleifs blå sandaler endnu”.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...