Liberal Alliances Ungdom har valgt ny bestyrelse

8. april 2017 Politik

Ungdommen i Liberal Alliances sønderjyske lokalforening, der blev stiftet for omkring et år siden, har haft et aktivt år med en bestyrelse, der har arbejdet hårdt for at få stablet en solid ungdomsforening på benene.

Den gode udvikling skal den nye bestyrelse nu prøve at fortsætte.

Det nye formandskab består af formand, Anders Osther og næstformand Marcus Bossen. Casper Kirchhübel Nielsen blev valgt som den nye kasserer.

De menige bestyrelsesmedlemmer er nu: Frederik Klakk Jeppesen, Asger Holst Jensen, Kasper Sørensen, William Brændekilde, Simon Krüger og Marc. D Bangert. Mathias Jørgensen og Andreas Ellgaard Bruhn blev valgt som hhv. 1. og 2. suppleant.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er en stærk bestyrelse vi har fået valgt. Det er vigtigt at vi som relativ ny lokalforening får valgt en aktiv og hårdtarbejdende bestyrelse, således vi kan forankre os, og blive en vigtig lokalforening i Liberal Alliances Ungdom”, siger den nye formand Anders Osther i en pressemeddelelse.

Den nye bestyrelse har allerede planlagt en lang række begivenheder i den kommende tid, som skal hjælpe med at styrke foreningen og at få flere medlemmer. Blandt andet en kampagneworkshop og et oplæg med iværksætter og folketingskandidat Danny Malkowski den 11. Maj på Ib Rehne Cairo i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

”En stor del af vores eksistensberettigelse er vores arrangementer og vi vil sætte fokus på at holde en masse spændende arrangementer, der i sidste ende kan få vores forening til at vokse”, siger Anders Osther.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk