Ligeværd Sønderjylland – landsforeningens 19. lokalforening

5. december 2018 Sønderborg

Det er med stor glæde at vi kan sige velkommen til endnu en lokalforening – Ligeværd Sønderjylland.

Det skriver Landsforeningen Ligeværd på hjemmesiden.

I slutningen af oktober fandt godtfolk sammen. Kim og Gitte Beier fra Sydals, som har været frivillige i Ligeværd i en del år, har, sammen med regionskonsulent Sonja Milkær, taget initiativ til at starte Ligeværd Sønderjylland. Den nye foreningsformand er 32-årige Carsten Johanneson.

Ligeværd Forældre og Netværks fokus er opbygning og udvikling af den lokale og ikke mindst lokale borgeres engagement. Medlemmerne er organiseret i lokalforeninger, som har frie hænder til at vælge forskellige veje i arbejdet frem mod ligeværd for mennesker med særlige behov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Medlemmerne tilbyder rådgivning til foreningens medlemmer og arbejder blandt andet på at skaffe sig lokalpolitisk indflydelse gennem repræsentation i de lokale Handicap- og Beskæftigelsesråd.

Ligeværd har i alt 19 lokalforeninger.

Ligeværd Sønderborg er en af de lokalforeninger, der har meldt sig ud af landsforeningen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...